Akkuş’un maske dağıtımına izin yok

featured

Akkuş’un maske dağıtımına izin yok

Uğur Akkuş’un 1 milyon maske taşıyan TIR’ı otoban gişelerinde durduruldu. Maske dağıtımına izin verilmezken maskelerin Kızılay depolarına götürülmesine de izin verilmedi.

Sakaryaspor başkan adayı Uğur Akkuş’un 1 milyon maske taşıyan TIR’ı ve 30 araçlık konvoy otoban gişelerinde durduruldu. Emniyet araç konvoyunun şehre girmesine izin vermezken, maskelerin ilk olarak Hanlı’da bulunan Kızılay deposuna götürülmesi istendi. Uzun süre bekletilen tırlardaki maskelerle ilgili olarak Erenler Kızılay Şube Başkanı Ahmet Özgedik olay yerine geldi. Akkuş tarafından gönderilen 300 bin cerrahi maskenin Kızılay depolarına götürülmek üzere araçlara yüklenmesine karar verildi.
Maskeleri ilimize getiren yetkililer ise pandeminin yavaşlamasıyla birlikte maskelerin dağıtılacağını söyledi.  Yetkililer, ” Sakarya Valiliği’ne yazılı müracaat ederek taraftara söz verdiğimiz 1 milyon maskeyi dağıtmak istedik. Bize ön izin verildi. Ancak pandeminin artması nedeniyle bize kurumlar aracılığıyla maskelerimizi dağıtmaya karar verdik. Ancak pandemi süreci nedeniyle buna da izin verilmedi. Bu maskeleri pandeminin yavaşladığı bir sürede getirip taraftarımıza dağıtacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!