AKGÜN ANTRENÖR SEMİNERE GİDİYOR

AKGÜN ANTRENÖR SEMİNERE GİDİYOR

Ordu’da yapılan Avrupa Yıldız ve Gençler Boks Şampiyonasından dönen Sakarrya’nın ve Yıldız ile genç Boks Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün 6-9 Ekin 2016 Tarihleri arasında Ayvalık İlçesi Sarımsaklı’da yapılacak Boks antrenörleri üst klasman seminerine ismen davet edildi.  Akgün ayrıca 26-30 Ekim 2016 Tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak Ahmet Cömert Boks Turnuvasında da Boks Federasyonu tarafından, Yıldız Milli Takım antrenörü olarak görevlendirildi.

“ GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ “

Ertuğrul Akgün gelişmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, çalışmalarımızın semeresini görüyoruz. Boks camiasında Sakarya’nın sesinin duyulması için büyük bir gayret içerisindeyiz. Bizlere verilen görevleri en layık bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Tek düşüncemiz boks sporunun Sakarya ve Türkiye’de ileri bir seviyeye yükselmesidir. Tüm gayretlerimiz de bunun içindir. Bir Sakarya’lı olarak Boks Federasyonu bünyesinde görev almaktan dolayı gurur duymaktayım. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!