AKARTEPESPOR SEZONU AÇTI

featured

AKARTEPESPOR SEZONU AÇTI

Bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Akartepespor. Yeni sezona Söğütlü sahasında Galatasaray U-19 Takımı ile yaptığı özel karşılaşma ile merhaba dedi. İlk yarısı çekişmeli ve golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Galatasaray U-19 Takımı 52. Dakikada penaltıdan Ayhan, 57. Dakikada Oben ve 72. Dakikada Metehan’ın golleri ile sahadan 3-0 Galip ayrıldı. Müsabaka öncesinde Akartepespor tarafından, katkılarından dolayı Galatasaray takımına ve desteklerinden dolayı da Söğütlü Belediye Başkanı namına Başkan yardımcısına forma hediye edildi.

AKARTEPESPOR : 0 GALATASARAY U19: 3

AKARTEPESPOR: Utku, Burak, Furkan, Recep, Yunus, Kerem, Samet, Fatih, Amre Aysu, Emre Kılıç, Tugay ( Alihan, Boran, Sefa, Kadir, Batuhan, Soner, Ahmet, Mertcan)

ANTRENÖR:  Halis Demirci

GALATASARAY U19:  Boran, Emirhan, Melih, Ozan Kaba, Ogün, Ayhan, Alper, Buğra, Erdinç, Oben, Tekin ( Fatih, Erkan, Sezer, Ömer, Sabri, Metehan, Ozan Demiralay)

ANTRENÖR: Ceyhun Müderrisoğlu

GOLLER: Dk. 52 (Pen) Ayhan, Dk. 57 Oben, Dk. 72 Metehan (Galatasaray U19)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!