AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ASKF ziyaret etti.

featured

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ASKF ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma partisi il başkanı Yunus Tever, Sakarya amatör spor kulüpleri federasyonunu ziyaret etti. Ziyaret, Erenler Amatör spor evinde gerçekleşti.

AK Parti İl başkanı Yunus Tever’i, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yönetim kurulu üyeleri, Hasan Özkan, Ali Palas, Hasan Zandolu, Necmettin Koçak, Yahya Berk, Uğur Kobaş, Fatih Kanbur, Selçuk Kurt, Mehmet Bilgin, Adem Turan, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, Erenler Gençlik ve Spor ilçe müdürü Murat Acar, müdürlük personelleri, Özcan Çelikten, Turgay Semih Yaşar, AK Parti Söğütlü ilçe gençlik kolları başkanı Sinan Bilgin karşıladı.

Başkan Yaşar Zımba tarafından, İl başkanı Yunus Tever’e, ASKF, federasyona bağlı kulüpler, çalışma esasları hakkında bilgi verildi.

İl Başkanı Yunus Tever ziyaret vasıtası ile ASKF başkanı Yaşar Zımba’ya Abisi ve Dayısının vefatı dolayısı ile başsağlığı dileklerini de iletti. Ziyaret sonunda, AK Parti İl başkanı Yunus Tever, Erenler sentetik sahayı da inceledi ve tesisler hakkında bilgi aldı.

 

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “ İl başkanımız Yunus Tever’in ziyareti bizleri onurlandırdı. İl başkanımız genç ve dinamik bir kardeşimiz. Ziyareti nedeni ile federasyonumuz ve kulüplerimiz hakkında kendisini bilgilendirdik ve beklentilerimizi anlatma olanağı bulduk.

İl başkanımız sağolsun, bizleri olgunlukla dinledi. İlimiz amatör sporlarının geliştirilmesi ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında gerekli desteği vereceğini dile getirdi. Bir isteğimiz yada sorunumuz olduğunda aramamız konusunda bizleri de cesaretlendirdi.

Ziyaretle birlikte başsağlığı dileklerini de iletmesi nezaketti. Yönetim Kurulum içinde bulunan çalışma arkadaşımız, başkan yardımcım Söğütlü ilçe başkanı Selçuk Kurt, federasyonumuz ile il başkanlığı arasında ki köprümüz. Bizler, İl başkanının her zaman yanında ve destekçisiyiz. AK Parti İl başkanı Yunus Tever’e ziyaretleri ve nezaketi için teşekkür ederim. Ay sonu yapılacak kongrede başarılar dilerim. Üstümüze düşen bir görev varsa her zaman yapmaya hazırız. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!