AK BAKIŞ ) Haftanın getirileri

featured

AK BAKIŞ

Haftanın getirileri

Karete turnuvası ardından

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi ortaklaşa düzenlediği Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası’nı başarıyla tamamlamış oldu.

Bu turnuvada özellikle Dünya Karate Federasyonu Başkanı Antonio Espinos, turnuvayı yakından takip ederek Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ile telefondaki görüşmesinde Sakarya ilimizin bu turnuvadaki katkıları bulunan herkese teşekkür ederek duygularını belirtmesi sevindirici olmuştur.

Büyükşehir başkanından baklava

Büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce geçtiğimiz akşamlarından birinde aniden Rüstemler tesislerine giderek takıma baklava ikram etti.

Başkan Ekrem yüce sporcuları ve teknik heyeti bir araya getirerek ‘’sizlerden bu sene şampiyonluk bekliyorum demesi karşısında tüm Sakaryaspor ekibi hep beraber Başkan Ekrem Yüce’ye şampiyonluk sözü vererek başkandan baklava yediler.

Kürekte Mervenur Uslunun başarısı

Almanya’da yapılan U-23 Avrupa Kürek Şampiyonasında Sakaryalı 3 sporcumuzdan biri olan Mervenur Uslu az bir farkla Avrupa üçüncülüğünü kaçırması sonucu Kürek  milli takım,takım halinde 5ci olurken Uslu ise kürsüye 4 cülük  madalyası alarak yurdumuza döndü.

Bu başarı az bulan Mervenur gelecek yıllarda yapılacak Avrupa şampiyonasına daha iyi hazırlanıp hedefinin birincilik olduğunu söyledi.

Akgün Ampute spor  il müdürünü ziyaret etti

 

Geçtiğimiz günlerde Akgün Ampute yönetim kurulu üyeleri Gençlik ve spor il Müdürü Arif Özsoy’u makamında  ziyaret ederek  tesisleşmedeki hamleleri ve spora katkılarından dolayı yapılan çalışmalar anısına kulüp adına bir plaket takdim ettiler.

Aynı zamanda ziyaret sonunda günün anısına Akgün Ampute takımına ait bir forma spor il müdürüne hediye edildi. Karşılıklı görüşmelerde yönetim kurulu adına Sakarya Akgün Ampüte  Futbol branşının haricinde yüzme ve masatenisi branşlarını faaliyete geçirerek çalışmalara başlamış olduğunu belirttiler.

Konu ile her türlü bizlere yardımcı olacağını söyleyen Gençlik ver Spor İl müdürü Arif Özsoy bizlerin ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını ifade ederek başkan Akgün ve yönetimine teşekkür etti.

 

İki dost maçta idi

 

Sakarya’mızın futbol denildiğinde iki can dostlar gelir akla.

Bu dostların biri Kulüpler Birliği Başkanı Hüseyin Boz diğeri Faal Futbol Hakemleri Gözlemciler Derneği eski başkanı Fuat Tutrakan ile Sakaryaspor ‘un hazırlık maçında idiler.

Bu dostlar hem Sakaryaspor Sancaktepe hazırlık maçını izlediler hem de bu takımın bu sene şampiyon olabilecek güce geldiğini söylediler.

Her iki spor adamımız Bunca yıl Sakarya spor camiasına uzun yıllar her dalda büyük hizmet yapmalarına rağmen statta bulunan şeref tirübününde yer bulamadılar.

Buradan yetkililere sesleniyorum.Sakarya’mızın sporda her dalda başarılı hizmet eden böyle dostları hatırlayıp laik olunan yerde Sakaryaspor’umuzu izlemelerini isterim

Spor Şube müdürlerimiz

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Şükrü Özkan ve Nurcan Tabakoğlu statta bulunan locaların birinden Sakaryaspor Sancak tepe maçını izlerken objektifimize takıldılar.

Şükrü Özkan ise yanında bulunan dostlarına Sakaryaspor’un bu yılki transferlerle şampiyonluğa adım,adım ilerleyerek şampiyon oluruz demesindeki ciddiyeti objektifimiz takılmıştı.

Stat bakıcısının gururu

Evet uzun yıllardan beri bu işi yapanlardan biri olan İsmail bey sahanın bakım ve onarımında büyük hizmetlerle yeşilin en güzel rengi ile bakımının en üst düzeyinde olmasını seyrederken gururlanmış şekilde sahaya bakarken yakaladık.

Onlarında derdi var çalıştıkları alanda verdikleri hizmetlerin karşılığını 6 aydır alamadıklarını bilmeme rağmen kimseye bir şey diyemediklerini biliyorum Değerli kulüp başkanımız bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum.

İki teknik adam

Sakaryaspor Sancaktepe hazırlık maç öncesi iki dost yeni sezonda bir birlerine başarılar dilediler.

Uzun yıllardan beri görüşemedikleri iki dost maç öncesi kısa bir görüşme yaparken İsmail hocamız Mustafa Çapanoğlu objektifimize takıldı  Her iki hocamıza da yeni sezonunda takımlarına başarılar dileriz..

Maddi katkı sağlamak

Türkiye’nin en büyük bahis sitesi olan Misli.com, TFF 2 ve 3’üncü Liglere resmen sponsor oldu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile Misli.com’un sahibi Yıldırım Demirören. Resmi sözleşmeyi imzaladı.

Bu anlaşmaya göre 2 ve 3’üncü lig kulüplerinin maçları internet üzerinden naklen yayınlanacak.Yayınlardan elde edilen gelirler ise takımlara eşit olarak dağıtılacağı gelen haberlerde.

 

Kaleci Antrenörü sıkıntısı

 

 

Sakaryaspor alt yapı çalışmalarında kaleci Antrenörü şu anda takımların başında olmadığından dolayı aileler şikayetçiler.

Sakaryaspor alt yapıda çalışmalarını sürdüren futbolcular yeni sezon hazırlıklarının sürdürürken ayrıca futbol okulu çalışmalarının yapıldığı Sakaryaspor’un alt yapısında kaleci Antrenörlüğü görevini yürüten Sinan Sevim’in görevi bırakmasının ardından hala bir kaleci antrenörün atanmamasından veliler şikayetci olduklarını ifade ettiler.

Sakaryaspor’un altyapısında çok sayıda yetenek keşfeden Antrenör Sinan Sevim, şu anda Kadın Milli Futbol takımının antrenörü olarak atandığını duyduk Hocamızın yeni görevinde başarılar dilerken Sakaryaspor’umuzun bir an önce bu sıkıntıyı gidermeleri için sporcularımıza bir antrenör ataması beklenilmekte.

 

Vedat Yaşlıca bir yaş daha yaşlandı

 

Sakaryasporun eski başkanlarından ve sanayinin tanınmış ve sevilen esnaflarından olan Vedat yaşlıca yarım asrı devirmiş olup 60 yaşına girmesi nedeniyle dostların telefonla hayırlı uzun ömürler temennisinde bulunmaları Yaşlıcayı sevindirdi.

Allah nice sağlıklı ömürler versin iyi bir dost iyi bir arkadaş olduğunu çok iyi bilenlerden biri olarak yeni yaş yılını candan kutlarım

 

Sizi unutmadık

Sakaryaspor kulüp otobüsü ile 2002 yılında geçirmiş olduğu kazadan tam 18 yıl geçmesine rağmen bu feci kazayı Sakaryalılar olarak unutamadık.

Sakaryaspor Sivasspor deplesmanına takımızı götüren otobüsümüzün şarampole ye devrilmesi ile kafilemizden 6 kişinin ölümüne sebep olan kazayı Sakaryalılar olarak unutmadık

Çünkü ölenlerin içinde futbol tarihine ismini altın harflerle yazdıran Atykut Yiğidimiz de vardı Ölenleri bir kez daha rahmetle anıyoruz Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması dileğimizdir diyoruz.

 

Sakaryaspora haciz

Geçtiğimiz günlerde  Sakaryaspor’Kulübünün eski yöneticilerinden olan Mehmet Demir şahsına ait güvenlik firmasının yaklaşık 500 bin Tl ye yakın alacağına karşılık Janem Özel Güvenlik firması adına Sakaryaspor’un banka hesaplarına haciz koydurmuş olması ayrıca  Sakaryaspor kulübünün banka hesaplarında bulunan bir miktar paranın tahsil edildiği gelen haberler içersinde yer aldı.

Resim 14-15

 

Spor muhabirimizden Ömer Sarıca’nın mutlu günü

 

 

Sakarya’mızın sevilen spor foto muhabirlerinden Ömer Sarıcanın oğlunu evlendirme gününde mutluluğu gözünden anlaşılıyordu

Geçtiğimiz günlerde Tüvaşaş sosyal tesislerinde yapılan düğün töreninde Ömer Sarıca ortanca oğlunun nikahını Ekrem Yüce kıyarken evladının mutluluğunu ailesiyle objektifimize yakaladık

Bizlerde bu genç çiftlere mutluluklar dileriz diyerek düğüne spor muhabirleri olarak Sarıca ailesini yalnız bırakmamış olduk.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!