AFJET AFYONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

AFJET AFYONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Pazar günü karşılaşacağı Afyonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’ un dünkü idmanında futbolcuların tamımı, kafa sokulmayacak yere her şeyini koyarak bu maça ne kadar konsantre olduklarını gösterdiler.

KIRAN KIRANA İDMAN

Rüstemler Tesislerinde saat 13.30’da başlayan çalışmaya yeni transfer Cihan Yıldız’la birlikte takım tam kadro ile çıktı. Ayrıca uzun zamandır takımdan ayrı kalan Serdar da, sakatlığının tamamını atlatıp takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.Isınma sonrasında yapılan 5’e iki çalışmasından sonra Teknik Sorumlu Tuncay Şanlı iki takım halinde teknik taktik çalışması yaptırdı. Yeşil gömlekleri giyen muhtemelen Pazar günkü kadro ile siyah eşofmanlı oynamayanlar arasında gerçekleşen teknik taktik maçı bir bakıma Pazar günü oynanacak olan Afyonspor karşılaşmasının da provası niteliğinde oynandı. Maçın ilerleyen dakikalarında ise Burak Bekaroğlu sakatlanınca yerine Aytaç’ı yeşil takıma gönderen Şanlı daha sonra da Murat Hacıoğlu’nun yerine de Serdar Ümit’i yeşil takıma dahil etti.

CİHAN YILDIZ FORMA BEKLİYOR

Sakaryaspor’ un Ara Transferin son gününde takıma kattığı Cihan Yıldız, dün takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

ÜST LİGLERİN FUTBOLCUSU

3 Mart 1995 Almanya Gelsenkirchen doğumlu olan Cihan Yıldız, geldiği kulüp olan 2.Lig temsilcisi Kastamonuspor’da, 1’i kupa olmak üzere toplam 18 maçta forma giydi. 2 deplasman maçında birer gol attı. Bir üst ligde ki bu başarısıyla 2.yarıya hazır olduğunu da gösteren 22 yaşındaki genç orta saha oyuncusu,  Tuncay Şanlı’nın istemesi durumunda bu haftaki maçta yer alabilecek.

BURAK BEKAROĞLU KORKUTTU

Sakaryaspor’un Rüstemler Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanın çift kale bölümünde taç kenarında topa müdahale etmek isteyen Burak Bekaroğlu bir anda yere yığıldı ve acilen sağlık görevlilerini çağırdı. Masör Hakan Burak Bekaroğlu’na müdahale ederken Burak oynayamayacağını söyleyince Tuncay şanlı Burak’ın yerine Aytaç’ı yeşil takıma dahil etti. Yapılan açıklamada ise Burak’ın sakatlığının o kadar ciddi olmadığı yapılacak tedavi sonrasında Burak’ın Pazar günkü maçta oynayabileceği söylendi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!