AFJET AFYON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

featured

AFJET AFYON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Pazar günü Trabzon’da karşılaştığı Düzyurtspor’u sahasında yenen Sakaryaspor bu hafta sonunda Sakarya Atatürk Stadında konuk edeceği Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarına başladı.

MORALLER YERİNDE

Rüstemler Tesislerinde saat 14.00’da toplanan Sakaryaspor Teknik Sorumlu Tuncay Şanlı’nın yaptığı toplantıya katıldılar. Toplantı sonrasında Rüstemler Tesisleri 2 Nolu sahasına çıkan yeşil-siyahlılar saat 15.00’da Tuncay Şanlı nezaretinde haftanın ilk antrenmanına başladılar. Antrenmana 12 Bingölspor ile anlaşan Anıl Çetin ile adı yeni bir transferle anılan Hakan Akman katılmadılar. Tuncay Şanlı’nın futbolcularla kısa bir antrenman öncesi konuşmasından sonra yapılan ısınma hareketlerinin ardından takım ikiye ayrıldı. Trabzon’da tam olarak oynayanlar rejenerasyon çalışması için  düz koşarken, diğer futbolcular da 5’e ikiler, daha sonra çabukluk çalışması yaptılar. Antrenman devam ederken düz koşu yapan ekip daha sonra saunaya geçtiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!