“ ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR ! “

featured

“ ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR ! “

Pazar günü Akyazı Pazarköy’de çok önemli bir gün yaşandı. Sakarya 1. Amatör Kümede haftalar önceden şampiyonluğunu garantilemiş Pazarköy Eğitim spor şampiyonluk kupasını Askf Başkanı Yaşar Zımba’nın elinden alacak, Hava çok kötü yağış fena halde bastırmış, Haftalar önce Pazarköy halkının isteği olan defalarca yazdığımız Pazarköy sahasının tribün isteği ile ilgili yazılar sanırız pek Kaale alınmamış. Her şey aynı tas aynı hamam. Yine birçok futbolsever maça gelmiş, oturacak yerleri yok ama Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan her nasılsa bir güzellik yapmış, hani o kermeslerde veya siyasi toplantılarda kurulan geçici çadır barınak kurdurmuş.Üzerini de balonlarla süsletmiş.

YAĞMUR BASTIRINCA !…

Yağmur bastırınca birçok insan buraya akın edince ortalık sıkış tıkış. Ama yine de Başkan’dan Allah razı olsun. Ortaya aslında çok ilginç bir görüntü çıkmış ama hiç te önemli değil. O gün sevinç yaşıyoruz ya yarına Allah kerim.  Bizim ülkemizde bunlar hep oluyor da alıştık galiba. Pazarköy Eğitimspor yarın süper ligde oynayacak. O zaman bu tribün işi ne olacak diye soran taraftarlar şimdi merak içerisinde beklemeye başladılar. Ama demiş ya bir ata sözü “ adım Hıdır, elimden gelen budur “ diye . Yine de Hasan Hocam’a bu insanları biraz olsun düşündüğü için çok çok teşekkürler. (Sırrı ŞANLI)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!