Adatıp Büyükşehir turnuvanın ilk maçını kazandı

Adatıp Büyükşehir turnuvanın ilk maçını kazandı

Yeni sezon hazırlıkları için Bursa’da düzenlenen Cevat Soydaş Turnuvası’nda mücadele eden Adatıp Büyükşehir, ilk maçında Pınar Karşıyaka’yı 90-84 mağlup etti. Büyükşehir turnuvanın diğer maçında Gaziantep Basketbol ile finale çıkmak için mücadele edecek.

 

Yeni sezon hazırlıkları için Bursa’da bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Cevat Soydaş Turnuvasına katılan Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol ilk maçında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka’yı 90-84 mağlup etti. Adatıp Büyükşehir mücadeleye Jean Salumu, Toney Douglas, Landry Nnoko, Junior Etou ve Kerem Özkan ilk beşi ile başladı. Mücadelenin ilk çeyreğine etkili bir başlangıç yapan Adatıp Büyükşehir, çeyreği 25- 19 önde bitirdi. İkinci çeyrekte Salumu, Nnoko ve Douglas’ın sayılarıyla etkili olan Büyükşehir soyunma odasına 12 sayı önde gitti. İlk yarı 51-39.

 

Maç sonucu 90-84

Karşılaşmanın ikinci yarısında da skor üstünlüğünü kaybetmeyen Adatıp Büyükşehir, Nnoko’nun etkili oynadığı çeyreği 69-58 önde tamamladı. Son çeyreğe 11 sayı farkla giren Büyükşehir farkın açılmasına izin vermedi maçı 6 sayı farkla 90-84 kazanarak parkeden galip ayrıldı. Maç sonu yayıncı kuruluşun mikrofonlarına Koç Selçuk Ernak, yavaş yavaş genç, atletik ve dinamik bir takım olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Adatıp Büyükşehir turnuvanın diğer maçında Gaziantep Basketbol ile finale çıkmak için mücadele edecek. Gaziantep Basketbol mücadelesi 21 Eylül Cuma günü saat 16.30’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!