Adatıp Büyükşehir Gaziantep’i konuk ediyor

Adatıp Büyükşehir Gaziantep’i konuk ediyor

Adatıp Büyükşehir, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü hafta karşılaşmasında 20 Ekim Cumartesi günü saat 15.15’te Gaziantep Basketbol’u konuk edecek. Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak mücadele Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

 

Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Gaziantep Basketbol ile karşılaşacak. 20 Ekim Cumartesi günü Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele 15.15’de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Kulübünden yapılan açıklamada, “Tahincioğlu BSL’nin üçüncü haftasında sahamızda karşılaşacağımız Gaziantep Basketbol maçının bilet satışları 20 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da başlayıp maç saatine kadar devam edecektir. Bu zorlu mücadele için tüm taraftarımızı Sakarya Spor Salonu’na davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!