ADAPAZARISPOR KAVALTIDA BULUŞTU

ADAPAZARSPOR KAVALTIDA BULUŞTU

Süper Lig A Grubu liderlik koltuğundan oturan Blerim Mula yönetimindeki Adapazarıspor’da Başkan İbrahim Nalbant tek hedefin şampiyonluk olduğunu, daha sonra da BAL ve 3.Lig’i hedeflediklerini söyledi

Süper Lig A Grubu lideri Adapazarıspor Başkanı İbrahim Nalbant hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Yönetim , futbolcu, teknik heyet ve seyircileriyle tek yürek olarak mutlu sona ulaşmak istedikleri söyleyen Başkan Nalbant Ramada Otel’de yapılan kahvaltıda “Tek hedefimizi mutlu sona  ulaşmak. Play Off’a kalarak hedefimizi yerine getirmek. Teknik sorumlumuz Blerim Mula, yardımcı antrenörlerimiz ve futbolcularımızın performansından oldukça memnunuz. Tam bir kolej takımı havasındayız.    Mutlu sona ulaşmak için elde etiğimiz galibiyetlerle  önce BAL’da daha sonra da Sakarya’nın çok ihtiyacı olan,  Türkiye 3. Lig’inde yer almak istiyoruz” dedi.

ALT YAPI SAĞLAM
Gerek tesisleriyle gerekse alt yapısında yer alan 200’e yakın sporcu ordusuyla takımın profesyonel kulüp kriterlerine sahip olduğunu belirten Başkan Nalbant “ Sakarya amatör futbolunda çok önemli bir yer alan ve tarihinde BAL tecrübesi bulanan Adapazarıspor her zaman en üst seviyeleri hedeflemiştir. Adapazarıspor Türkiye 3. Lig’inde yer almak için Sapancaspor ve As Akyazıspor’dan sonra bu ligde mücadele etmeye aday bir takımdır“ dedi. Ramada Otel’de düzenlenen kahvaltıyla Başkan İbrahim Nalbant, Başkan yardımcısı Adapazarı Belediye Başkanı yardımcısı Özkan Gümülcineli , Basın sözcüsü İbrahim Aygün, Futbol Şube Sorumlusu Murat Atçı ve Hakan İçduygu katıldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!