ADAPAZARISPOR’DA YENİ YÖNETİM İFTARDA BASINLA BULUŞTU

featured

ADAPAZARISPOR’DA YENİ YÖNETİM İFTARDA BASINLA BULUŞTU

Süper Amatör Küme Play-off’ta şampiyon olup direkt olarak Bölgesel amatör Lige çıkma başarısını gösteren Adapazarıspor yeni oluşturdukları yönetimle Tuna Tan’da düzenledikleri iftarda basının önüne çıktı. İftar yemeğine Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Rıdvan Sezer, Özkan Gümülcineli, Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı yaşar zımba ile yönetim Kurulu üyesi İsmail Ergül, teknik sorumlular Blerim Mula, Abdullah ileli ve yeni yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak katıldılar.

KENDİLERİNİ TEK TEK TANITTILAR

Yemek sonrasında söz alan Adapazarıspor Basın Sözcüsü Sinan Karabaş bir konuşma yaparak amaçlarını ve önümüzdeki günlerde Adapazarıspor’un yapmayı tasarladığı gelişmeler hakkında açıklamalar yaptıktan sonra Adapazarıspor’un yeni yönetim kurulu üyeleri kendilerini basına tanıttılar. Daha sonra söz alan Adapazarıspor kulüp Başkanı İbrahim Aygün amaçlarının her zaman söyledikleri gibi ligde  kalmak olduğunu söylerken, Adapazarıspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sakarya’nın bir futbol kenti olduğunu söyleyen Aygün Sakaryaspor ve Büyükşehir Belediyesi Basket takımının başarılarına bir de Adapazarıspor’un başarısını eklemek amacında olduklarını söyledi. Son konuşmayı da Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar zımba yaptı. Zımba konuşmasında Adapazarıspor’a Bölgesel Amatör ligde başarılar dilerken zaman zaman da esprili örnekler vererek toplantıya renk kattı.

İBRAHİM AYGÜN LİSTEYİ AÇIKLADI

Adapazarıspor Kulübü Başkanı İbrahim Aygün genel kurula kadar hazırladığı yeni yönetime daha ilaveler yaparak yönetim kurulunu genişletmek amacında olduklarını söylerken geçtiğimiz yaz Sakaryaspor’un genel kurulunda Başkan adayı  olan Osman Himmet babalıoğlu’nun da bulunduğu yeni listeyi açıkladı. Listede şu isimler bulunuyor: Sinan Karabaş ( Basın Sözcüsü ) Yusuf Tosun, Mesut Nurdoğan ( Eroto Genel müdür Yardımcısı ) İlhan Aydın, Fatih Enes İlkay ( İnşaat Sektörü ) Özkan Gümülcineli  ( Adapazarı Belediyesi’ni temsilen Adp. Belediyesi Sosyal İşler Başkan yardımcısı ) Recep Has ( Has Otomotiv sahibi ) Osman himmet Babalıoğlu ( İş Adamı ) İsmet Akdemir.Yeni yönetim açıklamalar sonrasında bir araya gelerek basın mensuplarına birlikte fotoğraf vermeyi de ihmal etmediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!