Adapazarıspor’da süpriz istifa

featured

 Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Adapazarıspor’da Beylerbeyi yenilgisi sonrası takıma veda eden Teknik direktör Blerim Mula’nın ardından bir istifa daha geldi.

Mavi Beyazlı yönetim bu akşam düzenlediği yemekte Blerim Mula’ya teşekkür etti. Adapazarıspor basın sözcüsü Sinan Karabaş yaptığı açıklamada Blerim Mula’ya teşekkür ederken Futbol Şube sorumlusu Himmet Babbalıoğlu’nun istifa ettiğini duyurdu.

Karabaş açıklamasına ; “Adapazarıspor’daki teknik sorumluluk görevinden İstifa eden Hocamız Bilerim Mula’ya yönetim olarak düzenlediğimiz yemekle teşekkür ettik. Yönetim kurulu üyemiz ve futbol şube sorumlumuz Osman Himmet Babalıoğlu işlerindeki yoğunluk nedeni ile Adapazarıspor daki görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiştir. Yeni yapılanma çalışmaları kapsamında Vural Tutkun takımımızın yönetim kurulu üyeliğine kabul edilmiştir. Ayrıca Şehrimizi Spor Toto Bölgesel Ligi’nde temsil eden Sapancaspor Başkanı Fatih Balkaya’nın trafik kazası geçirdiği bilgisini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Kulübümüz adına kendisine acil şifalar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!