ADAPAZARISPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

ADAPAZARISPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Adapazarıspor Başkanı İbrahim Aygün, iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi  Başkan İbrahim Aygün, Federal Elektrik Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Adapazarıspor başkan yardımcısı Mesut Nurdoğan’ı makamında ziyaret ederek Adapazarıspor’un sezon hazırlıkları hakkında istişarelerde bulundu.

“ İYİ BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ “

Başkan Aygün, Adapazarıspor’u daha iyi bir yereler gelmesi için çalıştıklarını belirterek, “Öncelikle iyi bir sezon geçirmeyi planlıyoruz. Ama asıl hedefimiz elbette ki şampiyonluk. Bunun için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelip durum değerlendirmesi yapıyoruz. Fırsat buldukça yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı işyerlerinde ve ofislerinde ziyaret edip fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi. Başkan İbrahim Aygün bu sene daha verimli bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Adapazarıspor’un hedefi her zaman şampiyonluk. Bütün takımlarımızla birlikte iyi bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz. Çalışmalarımıza da bu doğrultuda devam ediyoruz.  Bu sezonda da bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Bu sezon iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum.  En son Kalaycıspor’dan Yunus’u ve Gürkan’ı transfer etmiştik. Kurduğumuz kadro ile bu sezonu çok rahat bir şekilde götüreceğiz. Geçen yıla göre bu sene hem ekonomik anlamda hem de oyuncu anlamında daha iyi bir kadro kurduk. Takımı çalıştıran hocalarımız da çok iyi ve tecrübeli”

IMG_2854

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!