Adapazarıspor yönetiminden turnuva jesti

featured

Adapazarıspor yönetiminden turnuva jesti

Yemekte ağırladılar

Adapazarıspor başkanı Özkan Gümülcineli, başkan yardımcıları Alpaslan Gürses, Hikmet Çiftçioğlu Futbol şube sorumluları Turan Varkan, Mücahit Önal ve kulüp sorumlusu İsmet Akdemir sezon öncesi yapılan dostluk turnuvasına katılan Harmanlıkspor, Sapancaspor, Hendek Dereköyspor, Kalaycıspor, Erenlerspor, hakem ve gözlemci temsilcilerini yemekli toplantıda ağırladılar.

Plaket takdimi yapıldı

Özkan Gümiücineli yaptığı konuşmada “ Biz o turnuvanın adını dostluk, birlik beraberlik olarak açıklamıştık. Turnuvaya katılan sizlerin takımlarındaki futbolcu kardeşlerimiz, yöneticilerimiz ve müsabakaları yöneten hakemlerimiz tam bir dostluk ve beraberlik gösterdiniz. Adapazarıspor yönetimi olarak sizlere teşekkür ederim” dedi.  Yemek sonrası turnuvaya katılan kulüplerin yetkilileri, hakemler, gözlemciler ve turnuvayı takip eden basın mensuplarına şükran ve teşekkür plaketi verildi.

Sezon öncesi Süper Lige katılan takımların katıldığı özel futbol turnuvasına katılan takımlara ödülleri takdim edildi. Adapazarıspor Yönetim Kurulu tarafından Elegante’e Kafe’de düzenlenen gecede katılımcılar bol bol sohbet etme imkânı buldular. Sezon başında düzenlenen turnuvanın son derece faydalı olduğunu belirten kulüp yetkilileri, gelecek sezon da bu turnuvanın bir yenisinin hayata geçirilerek amatör futbola katkı yapmasını beklediklerini ifade ettiler.

Adapazarıspor Başkanı Özkan Gümülcineli, yönetim kurulu üyeleri Turan Varkan, İsmet Akdemir, Alparslan Gürses, Mücahit Onat, Hikmet Çiftçi, Erenlerspor adına Gürcan Alkan, Arifiye Kalaycıspor adına Cafer Zor, Hendek Dereköyspor’dan Osman Çulhaoğlu, Harmanlıspor’dan Başkan Metin Ergezen, Antrenör Tevfik Tetik, İl Hakem Kurulu adına Özkan Kaval ve TFFHGD adına ise İbrahim Kaya‘ya plaket takdim ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!