Adapazarıspor transfere doymuyor.

Adapazarıspor  transfere doymuyor.

 Mavi Beyazlı ekibin Basın sözcüsü İbrahim Aygün ligin   3. haftasına girerken eksik gördükleri bölgelere 3 önemli oyuncuyu transfer ettiklerini Spor Kamuoyu ile paylaştı Adapazarıspor  Taşburun maçı öncesi transfer edilen  üç oyuncudan ikisine Cumartesi günü oynanan ve Adapazarı sporun  3-1 galibiyetiyle biten Taburun  maçında forma verdi. Makatasvili ile Volkan ayaklarının tozuyla oynadıkları ilk maçta ilerisi  için umut verdiler. Basın Sözcüsü Aygün son transferlerin geçmişini özetleyen açıklamaları Spor Kamuoyu ile paylaştı. İşte Adapazarısporun yeni transferleri.
1)Şenol DEMİRCİ ; sol açık ve forvet arkası oynayan Şenol , PTT 1. liginde ve Türkiye 2. 3. liglerinde oynamış Orduspor, Diyarbakırspor, giresunspor, Altay ve Samsunsporda forma giymiş., çok tecrübeli bir oyuncu.
2)Mûlkhaz MAKATASVİLİ (MAHO); Gürcistan Süper liginde Lokomativ  Tifli’te 3 yıl oynamış, sağ açık solaçık ve forvet oynayan MAHO , Türkiyede  nevşehirspor ile Bal liginde 1 sezonda oynamış.16 asist 11 gol atmıştır. Adından çok söz ettirecek bir oyuncu.
3) Volkan SERT ; 86 doğumlu Kalaycıspordan transfer edil di. Stoper ve ön libero oynamaktadır.

AYGÜNDEN TEKNİK MESAJ
İbrahim Aygün yeni transferlerin imza töreninde yaptığı açıklamayla Teknik kadroya ince ayar bir mesaj verdi Bal ligine çıkmak içın yapmamız gereken her şeyi yapıyoruz. Un,  şeker ve yağı hazırladık, helvayı da  Abdurrahman  HOCA’dan bekliyoruz.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!