ADAPAZARISPOR RAHATLADI 3-1

ADAPAZARISPOR RAHATLADI 3-1

Süper Amatör Küme A Grubu karşılaşmasında Adapazarıspor evinde konuk ettiği Ferizli Karadenizspor karşısında dahat bir galibiyet aldı. Karaman tesislerinde oynanan karşılaşmanın  16. Dakikasında Adapazarıspor Nizamettin’in golüyle 1-0 Öne geçti. Bu golden hemen bir dakika sonrasında Ferizli karadenizspor bir penaltı atışı kazandı ama Hasan bu peraltı atışından yararlanamadı. 43. Dakikada bu defa Adapazarıspor penaltı atışı kazandı ve bu atışı Yılmaz gole çevirince fark ikiye çıktı . İlk Yarı bu skorla kapandı. Maçın ikinci yarısında 78. Dakikada günün iyilerinden Yılmaz Adapazarıspor’u 3-0 Öne geçirdi. Ferizli Karadenizspor maçın 85. dakikasında Recep’le bir gol buldu ama bu gol bordo mavililere yetmedi ve Adapazarıspor bu karşılaşmadan 3-1 Galip ayrılmayı başardı.

SAHA : Karaman Tesisleri

HAKEMLER : Abdülkadir Demirağ*** Yusuf yıldırım*** Hasan şatır***

ADAPAZARISPOR : Mustafa*** Şener** Mahmut** İlker*** Nizamettin*** Hakan*** Yılmaz*** Yasin** Hüseyin** ( Tarık** ) Malklaz** ( Zafer** )

ANTRENÖR : Hasan Tuncel

FERİZLİ KARADENİZSPOR : Selçuk** Mehmet** Salih** Sedat** Berkan*** Osman** ( Sami** ) Hasan** Abdullah** Abdülbaki** ( Recep*** ) Çağrı**

ANTRENÖR : Hakan Uzgülen

GOLLER : Dk. 16 Nizamettin Dk. 43 penaltıdan ve Dk. 78 Yılmaz ( Adapazarıspor ) Dk. 85 Recep ( Ferizli karadenizspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!