ADAPAZARISPOR – KIRKPINARSPOR: 6-1

Adapazarı 6’lı buldu

Süper Amatör Lig A Grubu 5’inci haftasında Adapazarıspor Sakarya Kırkpınarspor’u Adapazarı Spor Kompleksi’nde ağırladığı mücadeleyi 6-1 kazanarak zirvedeki yerini korudu.

 

Süper Amatör Lig A Grubu 5’inci haftasında Adapazarıspor, Kırkpınarspor’u kendi evinde 6-1 ile geçti. Dakika 18’da gol Bülent açtı ve Adapazarıspor’u öne geçirdi 1-0. Dakika 30’da Sinan’ın golüyle Adapazarı durumu 2-0 yaptı. Dakikalar 45+3ü gösterdiğinde sakatlanan Bülent’in yerine giren Seçim durumu 3-0 yaptı ve takımlar soyunma odasına bu skorla döndü. İkinci yarının başlarında dakikalar 52’yi gösterirken Kırkpınarspor atağında Anıl’ın uzaktan şutunda top filelerle buluştu 3-1. dakika 70’te Hamdi durumu 4-1 yaptı bu golden 5 dakika sonra dakika 75’te Seçim tekrar sahneye çıktı 5-1. Dakika 88’de Hamdi tekrar topla buluştu ve durumu 6-1 yaptı. Hakan Zafer PARER

ADAPAZARISPOR – KIRKPINARSPOR: 6-1

YER: Adapazarı Spor Kompleksi

HAKEM: Levent Gümüşdere, Cem Harman, Muhammet Kantaroğlu

ADAPAZARISPOR: **Harun **Hakan Ş. **Serkan **Yaşar **Caner (**Enis) **Hakan Ç. **Burak **Sezai (***Hamdi)**Sinan Çalışkan ***Sinan Çalık ***Bülent (***Seçim)

ANTRENÖR: Yasin Çelik

KIRKPINARSPOR: **Serdar **Şener **Emre **Semih **Sercan **Muharrem (**Berk) ***Anıl **Duhan (**Fırat) **Yalçın **Oktay **Salman (**Mert)

ANTRENÖR: Yıldırım Yılmaz

GOLLER: Dk. 18 Bülent, Dk. 30 Sinan, Dk. 45+3 ve Dk. 75 Seçim, Dk 70 ve Dk 88 Hamdi (Adapazarıspor) Dk. 52 Anıl (Kırkpınarspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!