Adapazarıspor Hasan Tuncerle yollarını ayırdı

Adapazarıspor Hasan  Tuncerle yollarını ayırdı

Süper lig A grubunda ilk yarıda aradığını bulamayan Adapazarısor’da radikal devre arası kararları Karamanı sarstı. Basın Sözcüsü İbrahim Aygün Pazartesi akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada takımın başına Apturahman Güneş’den sonra getirilen , Adapazarıspor’un başında dört maç sahaya çıkan Hasan Tuncerle ,karşılıkl anlaşarak yolları ayırdıklarını açıkladı.

İbrahim Aygün Hasan Tuncere kısa sürede verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken  şu sıralar üç dört antrenör adayı ile görüştüklerini ,hafta içinde teknik adam sorununu çözeceklerine vurgu yaptı.

GİDENLER VE GELECEKLER OLACAK

Adapazarısporda ilk etapta giden dört oyuncu belli oldu. Buna gore Samet Pişkin,Oğoz,Volkan ve Azeri oyuncuyla yollar ayrıldı. İbrahim Aygün iyi paralar harcadık ama karşılığını alamadıklarına dikkat çekerken yeni bir takım kuracaklarının işaretini verdi. İbrahim Aygün ilk etapta en az dört yerine oyuncu alacaklarını ,kadro içinden gönderecekleri oyuncuda olabileceğine vurgu yaptı.

HASAN TUNCERİN KARNESİ

Adapazarıspor- Arifiyespor 1-o

Alaağaçspor –Adapazarıspor 2-2

Adapazarıspor –Fer.Karadenizspor 3-1

Hacımercanspor-Adapazaeıspor 0-1

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!