Adapazarıspor basınla buluştu Yönetim tam kadro

featured

Adapazarıspor basınla buluştu

 Yönetim tam kadro

Karaman mahallesi BELBAŞ tesislerinde basınla bir araya gelen başkan Muhammet Ali Pulat, yöneticiler Osman Aykon Ayan, Zekeriya Duman, Yusuf Erdoğan, Hamza Yeşilbağ, Kemal Can (Basın sözcüsü), Ahmet Kurt (İdari menejer), antrenör Beytullah Yeşilbağ ve Kaynarca Yeşilova mahallesi muhtarı Ali Kabil önceki yıl tüm faaliyetini durduran Adapazarıspor’ u alarak yeniden hayata geçirdiklerini anlattılar.

etmeden ödemeye başladık” dedi.

Desteklerimiz çok sağlam

Başkan Pulat açıklamalarında yönetim kurulu üyelerinin iş insanları olduğunu vurguladı “ Bizim el açacak bir sıkıntımız yok arkamızda başta Kaynarca Belediye başkanımız Murat Kefli ve Türkiye’ nin  altın kemerli Kırkpınar efsane ağası Seyfettin Selim ve Yeşilova mahallesi muhtarımız Ali Kabil var. Biz sadece futbola endeksliyiz ve kulaklarımız her türlü dedikoduya kapalı. İşimize bakıyoruz. Birinci amatör lig te emin adımlar ile play-off a doğru yürüyoruz” dedi.

Hedef uzun vadeli

Yeşilova Adapazarıspor idari menejeri Ahmet Kurt ve antrenörü Beytullah Yeşilbağ yaptıkları açıklamada takımda Yeşiller mahallesi gençlerinden 8 futbolcu olduğunu belirterek “ Amacımız doğrultusunda gençlerimizi sahaya sürdük kadromuz şimdilik yeterli, 1 amatörde önce play-off sonra süper amatör lig hedefi ile ilerliyoruz uyum içindeyiz, BAL ve 3. Lig neden olmasın” şeklinde konuştular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!