Adapazarıspor: 2 Zaferspor: 2

Bölgesel Amatör Lig’de devreye karasu mağlubiyeti ile başlayan Adapazarıspor, evinde ağırladığı Bursa Zaferspor elinden kaçırdı. Karşılaşmada 2-0 öne geçen Adapazarı karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı

BAL’da 2.devreye Karasuspor mağlubiyeti ile başlayan Adapazarıspor evinde ağırladığı Bursa Zaferspor karşısında 14. dakikada İshak ile öne geçti. 28’nci dakikada Rıza ile farkı 2’ye çıkaran ve güzle bir oyun ortaya koyan Adapazarıspor’a karşılık 35.dakikada Samet ile geldi ve devre 2-1’lik Adapazarı üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda etkisiz bir oyun oynayan ve adeta felç olan Adapazarıspor rakibini izlemekle yetindi. 72.dakikada kazandığı penaltıyı Ali ile değerlendiren Bursa Zafer skora eşitliği getirdi. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi. 2 farklı öne geçtiği halde sahadan galibiyet çıkaramayan Adapazarıspor’da gollerden sonra yaşanan sevinç kursakta kaldı.

Adapazarıspor: 2   Zaferspor: 2

Saha: Karaman

Hakemler: Burak Kaplan** Betül Nur Yılmaz** Agan Kaan Kuloğlu**

Adapazarıspor: Ercan** Tarık** Taha** Yaser* Oğuzhan** Emirhan** Oğuz** (Mert**) Rıza** (Muhammer**)  Mert** (Çağatay**) Cevat** İshak**

Antrenör: Veysel Beşik

Zaferspor: Faruk** Ercan** Ekrem*** Emre** Berk** Hakkı** (Berat**) Bate** Murat** Ali** Samet** Osman**

Antrenör: Hüseyin Hürsoy

Goller: Dk.13 İshak, Dk.28 Rıza (Adapazarıspor), Dk.35 Samet, Dk.72 A.Tayfun (Zaferspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!