Adapazarı’nın Bilerim aşkı

Adapazarı’nın Bilerim aşkı

Adapazarısporda İbrahim Nalbant dönemi resmen bitti. Yeni Başkan adaşı gecen son iki yıldır Basın Sözcülüğü görevini yürüten İbrahim Aygün oldu. İbrahim Aygün neler yapacak, öncelik ne olacak? Yeni başkan İbrahim Aygün bu konuda düşüncelerini arkadaşımız Nazım Aktürkle paylaştı.

YÖNETİM OLUŞUYOR

İbrahim Aygün, İbrahim Nalbanttan sonra atacağı adımlar içinde önceliği yeni yeni yönetim arayışına verdi. Aygün bu süreçte yeni yönetim kadrosu içinde gecen yıldan kalmaları büyük ölçüde belirlediğini, yeni yöneticiler içinse temasların sürdüğünü belirtti.

BLERİM İLK SIRADA

Adapazarısporda transferde öncelik ne olacak? Yeni başkan İbrahim Aygün 2016-2017 futbol sezonu için önceliğin teknik adam olacağını açıkladı. Aygün bunun içinde gecen yıl son anlarda beraber çalıştıkları Bilerim Mula ile yola devam etmeyi planladıklarını açıkladı. İbrahim Aygün istikrar adına böyle bir tercihte bulunduklarını, Bilerim Mula ile anlaşmazlarsa başka alternatiflere bacaklarının işaretini verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!