Adapazarı transferde hız kesmiyor

featured

Adapazarı transferde hız kesmiyor

Adapazarıspor Süper lig takımları içinde transferde en hızlı koşan takım görünümümde. Mavi beyazlılar Sakaryalı gençlere yönelik transfer hamlesi içinde bu güne kadar yedi oyuncu ile imza töreninde resim verdi. Başkan İbrahim Aygün Adapazarıspor olarak Teknik sorumlu Blerim Mulanın da tavsiyeleri ile genç oyuncu grupları ile kadrolarını yenilemeye başladıklarını söyledi.

UCUK TRANSFER ÜÇRETİ YOK

Başkan İbrahim Aygün bu sene yeni oyuncu gruplarına yüksek transfer ödemesi yapmayacaklarını ,daha ziyade maaşa dayalı bir ücret politikası uygulayacaklarının altını çizdi. Aygün kadro içine atap de edeceğimiz nokta transferelere ödeyeceğimiz rakam 10 bin tl yi geçmeyecek dedi.

YÖNETİME TAKVİYE OLACAK

Transferde önemli hamleler yapan Adapazarıspor bu arada kongresini yaptı. Başkan İbrahim Aygün yeni oluşan Yönetim kurulunu açıklamazken, mevcut yönetim kuruluna bazı takviyeler yaptıktan sonra yönetimin son şeklini kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

KİMLERLE EL SIKIŞILDI

Adapazarıspor transferde bu güne kadar yedi oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. Mavi beyazlılar Pamukova 1968 ten ( Samet deşiş) Erenlerspordan ( Ömer Avcı) Kocaalispordan( Bilal iğde , Furkan iğde) Karasu Yalıspordan ( Şevket) ferizlispordan ( Tolunay ) ile el sıkıştılar. Adapazarısporun listesinde Karasu yalıdan Eray ,Kalaycıspordan Usame’de yer alıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!