Adapazarı tecrübe farkıyla 2-1

Adapazarı tecrübe farkıyla 2-1

Stad : Ekrem Karaberber

Hakemler :Levent Gümüşdere 3 Hakan Adlı 3Muhammed Kantarcıoğlu 3

Erenlerspor: Ersin  2 Selçuk 2 Özgür 2 Nuri 2 Furkan 2 Talha 3Tahircan 2 ( Bahadır 2) Fetullah 3 Necmi 2 Ümit 3 Sefa 2

Antrenör İsmail Küçük

Adapazarıspor: Harun 3 Hakan Şanlı 2 Serkan 2Ali Yaşar 2 Caner 2Hakan Çalışkan 2 Burak Doğan 3Hamdi 3Sinan Çalışkan 2( Enes 2) Sezai 2( Bülent 3) Sinan Çalık 1 ( Cevat 2)

Antrenör Yasin Çelik

Goller  :Dk 12 Burak Dk 84 Bülent ( Adapazarıspor) Dk 38 Umit ( Erenlerspor)

Süper lig  B grubu liginden gol çıkartamayan Aden sonra çok pozisyon üreten ,üretende birinci ile ikincinin mücadelesinden birinci galip çıktı. Ekrem kara berberde  lider Adapazarı spor Erenlerspor karşısında verkaçlarla bunalttığı rakibi karşısında 12 dakikada Burak Doğanla öne geçti. 1-0. Golden sonra çok pozisyon üreten, ancak gol bulamayan Adapazarıspor karşısında Erenler Ümit Tiflis’le 38 de 1-1 buldu. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle berabere bitti. İkinci yarıda direnen kontrataklarla gol arayan Erenler spor karşısında daha çok pozisyon üreten Adapazarıspor 84 de tecrübeli Bülent’in kaleciden önce koyduğu ayak darbesiyle   maçı kazanan taraf oldu 2-1 (NAZIM AKTÜRK)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!