Adapazarı hakeme yüklendi

featured

Adapazarı hakeme yüklendi

Adapazarıspor son umut olarak baktığı Sapanca maçının yenilgisini maçın hakemlerine fatura etti. Başkan İbrahim Nalbant bizim başarısızlımızı bir kaçkötü hakem yönetimine bağlamak belki yanlış olur ama Sapanca maçını yöneten Atilla Karaoğlan bize göre maçın içindeki dengeleri Sapanca lehine dönüştüren kişiydi. Yusufa gösterilen ilk ve sarı kartta sonradan gösterilen ikinci sarı kart son derece yanlış kartlardı. Oyuna domine ediyorsunuz ,kazanmaya yönelik oyun anlayışınız ortaya çıkıyor ama tam o anda hakem devreye giriyor ve 50 dakikada 1-1 devame den oyunda on kişi kalıyorsunuz. Sadece orta hakemi,yardımçi bayraklarıda canımızı yaktı. Son dakikada verilen penaltıda penaltı değildi. Dedimya sonucu bize göre hakemler belirledi  sözleri ,Başkan İbrahim nalbantın ağzından çıkan son iddalar oldu. İbrahim Nalbant kazanan takımı kutlarken 2 bine yaklaşan seyreden taraftarıyla Sapancanın büyük sükse yaptığınında altını çizdi.

SEZON SONU BEKLENİYOR

Adapazarısporun adı Sakaryaspor başkanlığı içinde anılan Başkanı İbrahim Nalbant Adapazarısporla ilgili olarak henüz karar vermediğini açıkladı. Nalbant bu konuda sezon sonunu beklediklerini ,maçların bitimi sonrası yönetim kurulu ile bir araya gelip yeni sezondaki yeni yol haritasını açıklayacaklarını belirtti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!