Adapazarı Gençlik Merkezi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı

Adapazarı Gençlik Merkezi, gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “Bugün Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak açılışını gerçekleştirdiğimiz Adapazarı Gençlik Merkezi,   5 sınıf, 2 etkinlik alanı ve filografi, kaligrafi, tarih, edebiyat ve müzik kulüplerinin  çalışmalarını yapacağı salonlarıyla gençlerimizin faydalanabileceği bir tesis olacak” diyerek tesis hakkında bilgiler verdi.

Sakarya Ak Parti Milletvekili Mustafa İsen de yaptığı konuşmada açılıştan önce tesisi incelediğini belirterek, “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çağdaş dünya örneklerinden çok daha güzel bir tesis tasarlanmış. Artık yurtdışında örneklerini gördüğümüz bu merkezlerin çok daha iyilerini ülkemizde görebiliyoruz” dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Adapazarı Gençlik Merkezinin ilçemize, ilimize ve gençlerimize hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Avni Coş, Adapazarı Gençlik Merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Etkinlik odalarını inceleyen Vali Coş, filografi ve ebru çalışmalarının yapılışını ilgiyle takip etti.

Gençlik merkezindeki kursiyerlerin, eserlerini Vali’ye takdim etmeleri ile sona eren açılış törenine Vali Hüseyin Avni Coş, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Ak Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, J.Albay Garnizon Komutanı Emin Dursun, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Vali Yardımcıları Latif Memiş ve Mehmet Fatih Çiçekli, Akyazı, Hendek, Karasu, Geyve, Kocaali, Söğütlü, Karapürçek ve Taraklı Kaymakamları, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Sağlık İl Müdürlüğü V. Mustafa Ezan, İl Milli Eğitim Müdürü V. Oğuzhan Özkan, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İl Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş, Serdivan Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürü İbrahim İkiz, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Oda Birliği Başkanı Hasan Alişan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!