Adapazarı Belediyesi’nden Gazeteciler Hatıra Ormanı

featured

Adapazarı Belediyesi’nden Gazeteciler Hatıra Ormanı

Başkan Işıksu İle Ihlamur Fidanı Diktiler

 

Adapazarı Belediyesi tarafından Yenikent Bölgesi’nde oluşturulan Gazeteciler Hatıra Ormanı için ıhlamur fidanları dikim etkinliğine katılan tüm medya mensuplarına teşekkür eden Başkan Mutlu Işıksu, “Gazeteci dostlarımızın çalışmalarına, Adapazarı’mıza katkılarına ve hatıralarına saygıyla oluşturduğumuz ormanımıza hep birlikte çok iyi bakacağız. Ihlamur kokusu bütün Yenikent’i saracak.” dedi.

 

Adapazarı Belediyesi tarafından şehirde görev yapan gazeteciler için Yenikent Bölgesi’nde bulunan 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde belirlenen özel alanda “Gazeteciler Hatıra Ormanı” oluşturuldu. 250 adet ıhlamur fidanının dikildiği etkinliğe, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Basın İlan Kurumu Sakarya İl Müdürü Engin Kaşdaş, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Murat Uygun, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe,  RATED Başkanı Remzi Adıyaman, Dijital Medya ve Habercilik Derneği Başkanı Ersin İbil, 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Korucuk Mahallesi Muhtarı Cevdet Koçak, İl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Bahar, Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan, medyanın usta isimleri, yerel ve ulusal basın temsilcileri, internet haber siteleri çalışanları ve radyo temsilcileri katıldı.

 

Gazetecilerle Ihlamur Fidanları

Etkinliğe katılan gazetecilere tek tek teşekkür eden Başkan Mutlu Işıksu, “Bugün burada şehrimizde değer katan kıymetli basın mensuplarımız için güzel bir yer hazırladık. Gazetecilerimizle birlikte güzel bir hatıramız olsun istedik. Toplamda 250 adet ıhlamur fidanının dikimini gerçekleştirdik. Gazetecilerimize görevlerini icra ederken her zaman destek olmaya gayret ediyoruz onların da desteğini çok yakından hissediyoruz. O sebeple her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Gazeteci dostlarımızın çalışmalarına, Adapazarı’mıza katkılarına ve hatıralarına saygıyla oluşturduğumuz ormanımıza hep birlikte çok iyi bakacağız. Ihlamur kokusu bütün Yenikent’i saracak.” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!