ADALET YERİNİ BULDU !

ADALET YERİNİ BULDU !

1 Maçlık Seyircisiz oynama cezası kaldırıldı

TAHKİM KURULU CEZAYI PARA CEZASINA ÇEVİRDİ

Sakaryaspor’un Afjet Afyonspor ile Sakarya Atatürk Stadında meydana gelen saha olayları nedeniyle Sakaryaspor’a verilen 1 Maç seyircisiz oynama cezası tahkimden döndü. Sakaryaspor yönetim Kurulu’nun olaylarla ve verilen ceza ile ilgili olarak Tahkim Kurulu’na yaptığı itiraz tahkim kurulu tarafından değerlendirildi ve daha önce Pfdk tarafından verilen seyircisiz oynama cezası sadece 5.000 TL Para cezasına çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun almış olduğu karar aynen şöyle :

“ TFF Tahkim Kurulu 16 Şubat 2017 günlü ( 9 ) sayılı toplantısında gündemindeki dosyaları inceleyerek aşağıdaki kararları almıştır. Sakarya Spor A.Ş.’nin, PFDK’nın 09.02.2017 tarih ve E.2016-2017/669 – K.2016-2017/776 sayılı kararına itirazı incelendi.

İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; – Sakarya Spor A.Ş.’nin itirazının kısmen kabulü ile Sakarya Spor A.Ş. hakkında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. maddesi uyarınca verilen 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasının kaldırılmasına, oybirliği ile, -Sakarya Spor A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. maddesi uyarınca takdiren 5.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, oybirliği ile, (K.2017/68) “

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!