Abdullah Ercan’ın Bakspor Maçı Sonrası Açıklamaları

featured

Sakaryaspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan’ın Bakspor Maçı Sonrası Açıklamaları

ERCAN’DAN TRANSFER VURGUSU

Sakaryaspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Bakspor ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada takımda eksiklerin olduğunu ve transferin şart olduğuna işaret etti.

Teknik Direktör Abdullah Ercan Bakspor maçının ardından yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Mümkün olduğu kadar herkese süre vermeye çalıştık. Hazırlıklarımız sürüyor. Netice olarak çok önem vermediğimiz maçlar. Ama biraz oyunsal anlamda eksiklerimiz var. Çok yoğun çalışıp maç oynuyoruz. Bunları da göz ardı etmemek lazım. Lige kadar hem takviyelerle beraber hem hazırlık olarak iyi bir seviyeye geleceğimizi düşünüyorum. Takviyeler yapacağız. Transferimiz kapalı. İnşallah bu takviyeler gelince iyi bir Sakaryaspor izlettireceğiz herkese. Bazı bölgelerimizde eksikler var, herkesin gördüğü gibi. Ama yapacağız, takviye mutlaka yapacağız.”

Kadroda genç oyuncu sayısının düşmesiyle ilgili olarak “14 Ağustos’ta Kızılcahamam kampında kadrodaki gençlerle ilgili de değerlendirmemiz olacak” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!