A.Kirazcayı Playof heyecanı sardı

featured

A.Kirazcayı Playof heyecanı sardı

Klasman ligi A grubunda bu sezon bir ilke imza atan Aşağı Kirazcayı Playof heyecanı sardı. Futbol tarihinde ilk kez futbolda düşmeme dışında bir hedefe kilitlenen Aşağı Kirazcaspor A grubunda dördüncü olurken grubunu şampiyon bitiren Karasu Güvensporu bir yenip bir berabere kalırken Harmanlıksporlada berabere kalma başarısı göstermişti. Aşağı Kirazca ayrıca şampiyonluk kovalayan Kışla çaya ilk mata yenilirken rövanşta rakibine 1-1 le çelme takma başarısı gösterdi.41 Puanla grubunu 4 tamamlayan Aşağı Kirazcada şimdi tüm gözler Playof çevrildi.

BAKİ BAŞKAN DAVET GÖNDERİYOR

Aşağı Kirazca’da ilk önemli başarı yaşanırken bu başarının mimarı olma şansı Başkan Mehemt Bakiye nasip oldu. Aşağı Kirazcanın tarihinde çok önemli bir yeri olan her dönem , yönetici olmasa bile taraftar olarak takımına her türlü Desteği veren Başkan Mehmet baki kendi yöresinin dışında Aşağı Kirazca’ya yakınlık duyan tüm sporseverleri Aşağı Kirazcanın oynayacağı Playof maçlarına davet etmeye başladı. Aşağı Kirazca ilk daveti bir Zamanlar Nehirkent belediye Başkanlığı yapan Adapazarı Belediyesi Başkan yardımcısı Rıdvan Sezere yaptı.

Kirazca 2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!