A.Kadir Aypek uğurlandı

featured

Sakaryanın önemli bir ismi ,Sporda siyasette ,sosyal hayatta bu şehirde karşılığı olan A.KadirAypek geçtiğimiz hafta Cuma günü yaşama veda etmişti. A.Kadirin cenazesi Cumartesi günü evinin önünden alınarak vasiyeti üzerine Şerefiye camisinde kılınan ikindi namazının ardından Emirdağdaki aile mezarlığına sevenlerinin omuzlarında yolcu edildi. Hakem,İş ve siyaset dünyasının yer aldığı cenazede neler göze çarptı? Bunları size başlıklar halinde sunmaya çalışacağız.

MHK  CELENK GÖNDERDİ

A.KadirAypekin ebediyete yolculuğu öncesi Şerefiye camisinde dikkat çeken çelenkler vardı. Sabri Çelik Başkanlığındaki MHK nin çelenk göndererek katkı sunduğu güne  bazı kurum ve kuruluşlarda çelenk gönderdi. Kırklareli Hakemliği Ülkü Tırpancı,Cem Tırpancı ,Ülkü Tırpancı, Sakarya GSİ,Sakarya ASKF, Sakarya Hakem ve gözlemciler Derneği,Faal Fut.Hak. Gözlemcileri dreneği ( Genel merkez ) Sakarya İl Hakem Kurulu ,A.Kadir Aypekin yaşama veda gününe çelenk göndererek katıldılar. Bu arada eski MHK üyelerinden İzmitten Bedri Dölgeleş yer alırken MustafavCulcunun olmadığı gözlerden kaçmadı.

ESKİLERDEN KİMLER VARDI?

Şerefiyede A.KadirAypekin vefatı dolayısıyla bir araya gelen eski hakemler vardı. Erdoğan Çamlıyurdun ,eski dernek başkanı İlhan Ertemin Covit olmaları nedeniyle katılamadığı cenaze töreninde A.Kadir Aypekin en yakın arkadaşı Reşit Çeker , Aslan Sabiboğa ,Cevdet Güngör,Nazım Aktürk, Rıfkı Gökbulut ,Sami Mısırlıoğlu,Göksel Özdemir ,Hakan kapankaya ,Reşat Mısır Gani Erdoğan ,Etem Kovan, Melih Kuloğlu,Ahmet Öztürk,Yücel İnce ,A.KadirAypekin son yolculuğu için Şerefiyede olan isimlerdi.  Eski İHK Başkanlarından Ahmet kemiksizoğluda A.KadirAypeke son görevini yapan hakem ailesi içinde yer aldı. Bu arada Bölgesel lig kuruluna yeni giren Yılmaz kalkta A.KadirAypeke son görevini yapanlar arasında yer aldı. Basketbol ailesinden eski hakem Nusret Eryılmaz ile son olarak basketbol İl temsilciliği görevinde bulunan Alpay Alevde Şerefiye camisinde yer alan isimlerdi.

HAKEM EVİNDEN KİMLER VARDI?

A.KadirAypeki ebediyete uğurlama gününde hakem evinden kimler vardı? İHK Başkanı ÖzgürAygün,Sakarya HGD Başkanı Gürkan tekneci,yönetim kurulundan bazı üyeler ,Sakaryanın Süper hakemi Atilla Karaoğlan ,Mehmet Akıncık,Suat Güz, Oğuzhan Yiğit Karpuz ,Murat baş bizim ojektiflerimize takılan hakemler arasında yer aldılar.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!