ELİMİZDEN KAÇAN FIRSAT

featured

ELİMİZDEN KAÇAN FIRSAT

Bu güne kadar gelen yönetimlerin bazı yöneticileri “Sakaryaspor’un büyüklüğünü kabullenemeyip bunca takım için yaz kış demeyip futbolcu kardeşlerimizin arkasındaki her türlü zorluklara rağmen her zaman yanlarında olan bu taraftarların verdiği manevi mücadeleyi bir türlü anlayamamışlar’’ Yazık Hem de çok yazık Futbolcular para alamadık yönetim verdik sözleri karşısında kimin doğru kimin yanlış söylediğini anlayan varsa çıksın açıklasın böyle bir dedikodular karşısında Mersinde elimize gelen şampiyonluğu kaçırmamıza etken olan unsurdur. Şöyle bir düşünüyorum Acaba bu takımı bir üst tura çıkarmak istemeyenler mi vardı da şampiyon olamadık. Ya dikkat edin beyler Siz köy takımın kaderinle oynamıyorsunuz

.Karşınızda büyük bir camia olan Sakaryasporun kaderinle oynuyorsunuz. Hatta oynadınız da Yapmayın beyler günahtır. Bu camia için yüreklerini ortaya koyan her türlü mücadeleyi veren Sakaryasporu seven bunca taraftarlar bir gün gelir size hesap sorarlar. Yine de her türlü yüreklerini ortaya koyarak Sakaryaspor’umuza sahip çıkanları Canı gönülden kutlarım Taraftarların yanı sıra en son isyan edenlerden biri de Büyükşehir Belediye başkanımız Zeki Toçoğluna teşekkür ederim . Konuyla ilgili son noktayı koyarak ‘’Ancak Sakaryaspor’un değerini anlayamayanlara güle güle’’ demesi en azından Sakarya sporumuzun geleceğine iyimser bakarak bizleri rahatlattı. Bu acı tecrübe bize yeni şeyler öğretti.

Ama biz bu yaşananlardan gerekli dersi aldık. Ancak, bugün kaybeden, cefakar taraftarımız ve Sakaryaspor olmamıştır. Bugün asıl kaybedenler Sakaryaspor’un büyüklüğüne anlamayanlara olmuştur.” Geriye bakıp şöyle bir düşünüyorum Sakarya sporumuzun yanlış transferler, yönetim içindeki kamplaşmalar nedeniyle başlayan huzursuzluklar sonunda istifalar başlayıp ayrıca birden ne oldu ise teknik heyet değişikliği, nereden çıktıda 2 tane teknik adamı değiştirip en sonunda Engin hocayı getirdiniz. Nereden çıktı ,basınla kavgalar, yaşı geçmiş futbolcular aldınız.

Daha çok şey yazacam da 1968 yılından buyana bu kulübün ilk milli sporcusu olarak zarar vermekten korkarım. Son olarak şunu söyleyebilirim acaba Sakaryamızın öz be öz evlatlarından kaç tanesi bu takımda yer aldı. Şimdi soruyorum aldığınız futbolcuların emeklerinin karşılığını zamanında vermemek demek bu çocukların ,fiziki motivasyonları haricinde psikolojilerini hiç düşündünüz mü .Demek oluyorki tüm noktalar yönetim zafiyeti oluşundan kaynaklanmıştır.! Seni sezona yeni yönetim mi olur yoksa bu yönetime takviye yöneticiler mi girer bilemem ama acil önlemlerin alınması yeni sezona hayırlısı ile başlamak demektir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!