KAZİMİYESPOR’DAN GOL SAĞANAĞI 14-1

KAZİMİYESPOR’DAN GOL SAĞANAĞI 14-1

1’nci Amatör Küme A Grubu’nda ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Fırtına Gençlikpor’u konuk eden Kazımiyespor rakibine gol yağdırdı.

Ligde Play-Off mücadelesi veren Kazımiyespor, 17’nci haftada Erenler Atatürk Stadında konuk ettiği Fırtına Gençlikspor karşısında rahat bir oyun sergilerken, maçın adamı 4 gol atan Kadir Alşan oldu.

Rakibini 14-1 mağlup eden Kazımiyespor’un gollerini Kadir Alşan (4), Hakan Çatal (2), Cihad Öztürk (2), Oğuz Şentürk (2), Bülent Tunç (1), Alperen Acartürk (1), Semih Kesim’in (1) kaydederken, puanını 34’e yükselterek Play-Off için büyük bir avantaj sağladı.

Alınan farklı galibiyet sonrasında mutluluğu gözlerinden okunan Kazimiyespor Başkanı Emre Sel yaptığı açıklamasında ; “takımımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Farklı galibiyet bizi çok mutlu etti. Her şey daha yeni başladı bizi izlemeye, takip etmeye devam edin” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!