NEŞELİ İDMAN

featured

NEŞELİ İDMAN

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Sakaryaspor bu hafta sahasında konuk edeceği Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde ara vermeden sürdürüyor.

HIRSLILAR

Ligde üst üste aldığı 2 galibiyeti 3’e çıkarmak isteyen Yeşil-Siyahlılar bu hafta taraftarlarının da desteği ile Niğde Belediyespor’u evine boş göndermek için sıkı çalışıyor.

Rüstemler Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakat olan Canberk Özdemir dışında tam kadro olarak katılan Yeşil-Siyahlı futbolcuların bir hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

15 DAKİKA ERKEN BİTTİ

Ligde Engin Korukır nezaretinde çıktığı 2 maçı da kazanarak büyük bir hava yakalayan Sakaryaspor’da dün yapılan antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Batuhan Karadeniz yarıda bırakırken, antrenman Korukır’ın isteği üzerine 15 dakika erken sonlandırıldı.

HEDEF GALİBİYET

Teknik Direktör Engin Korukır, bu hafta sahalarında konuk edecekleri Niğde Belediyespor’u yenerek 3’nc galibiyetlerini alacaklarını ve hedeflerinin ligin ilk yarısını kayıpsız olarak kapamak olduğunu dile getirdi.

Sakaryaspor hazırlıklarına  yapacağı hafif antrenmanla devam edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!