CEM CAMBAZ’DAN HÜZÜNLÜ VEDA !

featured

CEM CAMBAZ’DAN HÜZÜNLÜ VEDA !

Sezon başında Bodrum Belediyespor’dan getirilen Teknik direktör İsmail Cem Cambaz’ın, yönetim kurulunun yaptığı toplantı ile karşılıklı olarak yapılan görüşme sonucunda görevine son verilmişti. İsmail Cem Cambaz da Sakaryaspor’un Rüstemler tesislerinde yaptığı haftanın ilk antrenmanına gelerek futbolcularla, yönetimle ve Tesisler çalışanları ile bir araya gelerek veda etti. Önce futbolcularla bir araya gelen İsmail cem cambaz futbolcularla bir toplantı yaptı ve onlarla helalleşti. Daha sonra yönetimle bir araya gelen Cem Cambaz yönetime kendisine ligin başından bu yana  kendisine karşı olan samimi tutumları sebebiyle teşekkür etti ve daha sonra futbolcularla, yönetimle ve tesisler çalışanları ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

“ SAKARYASPOR’UN BAŞARISI İÇİN KAN DEĞİŞİKLİĞİ ŞARTTI “

Sakaryaspor Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılan İsmail Cem Cambaz yönetimle yaptığı görüşmenin ardından görevinden ayrılışı ile ilgili konuştu. Cem Cambaz; ” Sakaryaspor’un hedefleri doğrultusunda elimizden geleni yaptık. Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ile yaptığımız görüşmede karşılıklı fikirlerimizi beyan ettik. Sakaryaspor’un başarısı için kan değişikliğinin daha faydalı olabileceği kanısına vardık. Bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen Sakaryaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah onlar bu desteklerini sürdürdüğü sürece Sakaryaspor şampiyonluğa ulaşacaktır.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!