MİLLETVEKİLİ AÇBA NİKAH ŞAHİDİ OLDU

featured

ONLAR ERDİ MURADINA !

Spor dünyası düğünde buluştu. Ulusal Voleybol Hakemlerimizden Yasemin Ağa ile basketbol camiasının yakından tanıdıkları aynı zamanda Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Spor yazarı Buğra Uğur Cumartesi günü akşamı Hanedan tesislerinde yapılan düğün cemiyeti ile dünya evine girdiler.

MİLLETVEKİLİ AÇBA NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Meryem ve Fikret Ağa’nın kızları Yasemin Ağa ile Figen ile Burhan Uğur’un oğulları Buğra Uğur’un hayatlarını birleştirdikleri nikah merasiminde Mhp Sakarya Milletvekili Zihni Açba damadın, Yasemin Ağa’nın çocukluk arkadaşı Pınar Ceylan da kız tarafının şahitliğini yaptılar. Nikah sonrasında kısa bir konuşma yapan Milletvekili Zihni Açba genç çifte mutluluklar dilerken, evlilik cüzdanını geline, hediyesini de herkesin önünde Buğra Uğur’a taktı. Hanedan Tesislerinde gerçekleşen düğüne spor camiasından bir çok kişi katılırken, Ağa ve Uğur ailelerinin dost ve yakınları da genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.Hatta salon o kadar kalabalık bir hale geldi ki davetlilerin bir kısmı da düğüne zaman zaman dışarıda eşlik etmek zorunda kaldılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!