Küçükler Bocce İl Birinciliği Yarışmaları Yapıldı

featured

Küçükler Bocce İl Birinciliği Yarışmaları Yapıldı

Okul Sporları Bocce küçükler kategorisi İl birinciliği müsabakaları Serdivan Hüseyin Ersin Standı’nda yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel de müsabakaları yakından takip etti.

Yapılan müsabakalar neticesinde küçük kızlar kategorisinde 21 Haziran Ortaokulu İl birincisi olarak Mayıs ayında yapılacak Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları’nda ilimizi  temsil etme hakkı kazandı. Şehit F. Kemal Yarar Ortaokulu ikinci olurken, Büyük Esence Ortaokulu üçüncü, Ahmet Akkoç Ortaokulu ise il dördüncüsü ünvanını elde etti.

Küçük erkekler kategorisinde ise Evrenköy Ortaokulu topladığı puanlarla rakiplerini geride bırakarak birincilik kupasının sahibi oldu ve küçükler kategorisinde ilimizi temsil edecek diğer okulumuz oldu. Şehit F. Kemal Yarar Ortaokulu ikincilik, Namık Kemal Ortaokulu üçüncülük, Büyük Esence Ortaokulu ise dördüncülük kupasının sahibi oldu.

Dereceye giren okulların kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, 21 Haziran Ortaokulu Müdürü İskender Keskin, Bocce İl Temsilcisi Mutlu Çelik ve Ahmet Akkoç Ortaokulu Bed. Eğt. Öğrt. Taner Durna verdi.

DSC_0450 DSC_0453 DSC_0456 DSC_0458 DSC_0465 DSC_0471 DSC_0479 DSC_0481 DSC_0485

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!