İlk kez uygulandı

Üçlü mekanik başarı ile uygulandı

İlk kez uygulandı

Basketbolda 3 hakem yönetimi olan “3 lü mekanik” mahalli Basketbol ligi maçlarında da başarı ile uygulandı. Basketbol il hakem kurulu üyesi ve hakem atama sorumlusu Mehmet M. Güzeldal “Başarılı bir uygulama oldu” dedi.

Hakem gelişimi

Hakem atama sorumlusu Mehmet M. Güzeldal 3 lü mekanik’in tüm Dünya’da uygulandığını belirterek “ Mahalli maçlarda uygulanmıyor, ancak biz aldığımız karar ile özellikle her hafta Türkiye genelinde deplasmana giden hakemlerimiz uyumu, Basketbolcularımızın uygulamaya alışması bakımdan mahalli maçlarımızda zaman zaman uygulayacağız” dedi.

Başarılı oldu

Lütfü Yaman spor salonunda ki ilk uygulama Ggençler Play-Off müsabakasında yapıldı.  B klasman Fatih Güler’in baş hakemliğinde yapılan 3 lü mekanik yönetiminde C klasman hakemleri Meriç Akçay ve Cemal Cem Meral görev yaptılar. 3 lü mekanik maç yönetimi çok başarılı oldu.

İzlendiler

Üçlü mekanik uygulaması hakem atama sorumlusu Mehmet M. Güzeldal ve B klasman hakemlerimizden Can Mavisu ve ulusal hakem Hüseyin Yüksel Sarı  tarafından izlendi ve tam not verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!