76 Spor Kulübüne Can Suyu..

featured

76 Spor Kulübüne Can Suyu..

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “2018 yılında hiç görülmemiş bir yardım şeklini başararak, kulüplerimize ilk nakdi yardımları çıkartmıştık.

O dönem İşlemlerini tamamlayan, evraklarında eksik olmayan 151 kulübümüze 660 bin Tl yardım yaptırdık.

Ocak ayında yapılmak istenilen yardımla ilgili benim bilgim dışında liste oluşturulmuş, bu liste de, bir çok köklü kulüplerimiz, istemeden de olsa liste dışı kalmıştır.

Listeyi ve eksik yardımı duyduğum gibi TASKK ve bakanlık nezdinde girişimlerimizi yaptık.

Siyasiler, Milletvekilleri ile bir çok kez, bir çok kez de Ankara ve İstanbul’a giderek, Girişimler yaptım.

En son AK parti genel başkan yardımcımız Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz ile Ankara’da görüşerek yardım alması gereken kulüplerimiz listesini Gençlik ve spor bakanlığı ulaştırdık. Genel başkan yardımcımız, Bakan yardımcısı ile bizzat konuştu.

Ve; sevindirici haber, Kongreden bir gün önce Perşembe gecesi saat 22.30 Civarında beni arayan Spor genel müdürümüz Mehmet Baykan’dan geldi. İlave gönderdiğimiz 76 kulübe yardım onaylanmış.

Bu zorlu Pandemi koşullarında yapılan bu çok anlamlı can suyu yardım Kulüplerimize hayırlı olsun.

Bakan yardımcısı ile bizzat görüşerek kulüplerimize Can Suyu olacak yardımı almasını sağlayan Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a ne kadar teşekkür etsek azdır.

İnşallah kulüplerimizin bu yardım çeklerini Genel başkan yardımcımız ile vermek nasip olur.

Güçlü federasyon, Gücünü kulüplerden, delegelerinden alan, Yönetim ve Sporda Güçlü Sakarya düşüncesine destek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Spor genel müdürü Mehmet Baykan, TASKK Genel başkanı, TFF Başkan vekili Ali Düşmez’e kulüplerimiz, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Dedi

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!