Bodrumspor-Sakaryaspor: 1-0

featured

Bodrumspor-Sakaryaspor: 1-0

TFF 2.Lig’in 23’ncü haftasında lider Sakaryaspor, deplasmanda Bodrumspor’un konuğu oldu.

STAT: Bodrum İlçe Stadı

HAKEMLER: Muhammet Ali Metoğlu, Hasan Erdoğan, Emrah Akkaya

BODRUMSPOR: Ali Türkkan, Üzeyir Ergün, Onur Akbay, Süleyman Özdamar, Cenk Şen, Erkan Değişmez, Samet Yalçın, Süleyman Güneş, Yekta Kurtuluş, Bahadır Erdi, Berk İsmail Ünsal

T.DİREKTÖR: İsmet Taşdemir

SAKARYASPOR: Furkan Köse, Eyüpcan Delibalta, Ümit Kurt, Oğuz Yıldırım, Onur Karakabak, Oğuz Kocabal, Okan Dernek, Ömer Bozan, Ozan Sol, Hurşit Taşçı, Mustafa Tahir Babaoğlu

T.DİREKTÖR:  Ercümend Coşkundere

Lider Sakaryaspor, ligin 23’ncü haftasında Bodrumspor deplasmanına konuk oldu. İlk yarıda tutuk bir futbol ortaya koyan Sakaryaspor, 15’nci dakikada Bahadır Erol’un golüne engel olmadı. Maçta ilk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda skoru çevirmek adına bastıran Sakaryaspor aradığı golü bulamadı ve zorlu deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Lig’de üst üste ikinci maçını da kaybeden Sakaryaspor şampiyonluk yolunda bir yara daha aldı.

HAKEM ÇILDIRTTI

 Rize bölgesi hakmei Muhammet Ali Metoğlu, maçta verdiği kararlar ile adeta çıldırttı. Sakaryaspo’un hem ilk yarı da hem de ikinci yarıda penaltı pozisyonlarını es geçen hakem Metoğlu kötü bir yönetim sergileyerek büyük tepki topladı.

EYÜPCAN KIZARDI

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 90 KIRMIZI KART: Maça 7 dakika uzatma verildi. Sakaryaspor’da Eyüpcan Delibalta rakibine yaptığı sert hareket sonucu kırmızı kartla oyundan atıldı.

Dk. 65 Sakaryaspor’un atağında ceza sahası içinde oluşan karabolde Tahir pasını Ozan’a verdi. Ozan rakibin müdahalesiyle yerde kaldı. Ancak hakem penaltıyı es geçti. Bu pozisyon sonrası hakeme büyük tepki gösterildi.

Dk. 62 Bodrumspor Berk İsmail Ünsal ile gole yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Berk’in vuruşunda kaleci Furkan Kse gole izin vermedi.

Maçta ilk yarı sona erdi…

Dk. 45- Sakaryaspor atağında ceza sahası içinde oluşan karambolde Tahir Babaoğlu’nun şutunu savunma son anda çizgiden çıkardı.

Dk. 36- Sakaryaspor’da kazanılan serbest vuruşu Ömer Bozan kullandı. Ömer şutunda to auta çıktı.

Dk.15 GOL- Bodrumspor Bahadır Erol’un golüyle öne geçti.

Dk. 14- Ev sahibi takım Yekta Kurtuluş ile kaleyi yokladı. Yekta’nın şutunda kaleci Furkan Köse gole izin vermedi.

Dk. 11- Sakaryaspor’un geliştirdiği atakta, Oğuz Kocabal’ın şutunda top az farkla auta gitti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!