AKKUŞ SALLADI YIKAMADI GENÇ BAŞKAN

featured

AKKUŞ  SALLADI  YIKAMADI  GENÇ BAŞKAN

Sakaryaspor’da yeni Başkan Cumhur Genç

Sakaryaspor’da bugün yapılan genel kurul ile yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı Cumhur Genç oldu. Genç, 355 oy alarak Sakaryaspor’un 43’ncü başkanı oldu.

706 OY KULLANILDI

Çoğunluk sağlanamadığı için ilk oturumu ertelenen Sakaryaspor Olağan Genel Kurulu, Sakarya Atatürk Stadı’nda gerçekleşti. 1186 üyesi bulunan Sakaryaspor’da kongrede 706 üye oy kullandı. Esra Konuk Karaaslan’ın yönetim listesindeki yanlışlık nedeniyle seçime giremezken kongre Uğur Akkuş ve Cumhur Genç arasında gerçekleşti.

BAŞKAN CUMHUR GENÇ

Yapılan genel kurul sonunda Cumhur Genç 355 oy alarak, Sakaryaspor’un 43’ncü başkanı seçildi. Uğur Akkuş ise 351 oy aldı. Öte yandan imza sayısı 694 çıktığı için Uğur Akkuş ekibi oylara itiraz etti ve sayım yeniden yapıldı.

İBRA EDİLDİ

Sakaryaspor’da Doğan Çatalbaş kulübün mali tablosunu üyelere okudu ve açık oylama ile Cevat Ekşi yönetimi ibra edildi.  Sakaryaspor delegeleri 15.30’da oy verme işlemine başlarken 5 ayrı sandıkta oy verildi ve saat 18.30’da oylar sayılmaya başlandı.

DİVAN KURULU

Sakaryaspor’da genel kurul 706 üyenin katılımıyla gerçekleşti. Kongrede divan başkanlığını Muhammer Güneş yaparken divan kurulu Güneş başkanlığında Halil İbrahim Balcı, Ali Bektaş ve Ferruh Sezgin’den oluştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!