6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası 14 Haziran Salı 2016 Maçları

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası 14 Haziran Salı 2016 Maçları

Basmacıoğlu 6-2 Yiğit Çocuk Giyim

Kuyumcullu Kuzey Sahası’nda oynanan F Grubu mücadelesinde kazanan Basmacıoğlu oldu. Bu mağlubiyetten sonra Yiğit Çocuk Giyim, gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

F Grubu’nda son iki sırada yer alan Basmacıoğlu ve Yiğit Çocuk Giyim takımlarının mücadelesinde üç puanı 6-2’lik skorla Basmacıoğlu aldı. Galibiyeti getiren goller Hüseyin (3), Özgür (1), Mehmet (1) ve Tuğrul’dan (1) geldi. Yiğit ekibin gollerini ise Cihat (1) ve Birol (1) kaydetti. Maç bu skorla tamamlandı ve Basmacıoğlu grupta üçüncü sıradaki yerini korudu. Yiğit Çocuk Giyim ise son sırada yer aldı ve gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

 

A İnşaat Dülger Pansiyon 6-3 Karalar Gençlik

F Grubu’nun liderlik mücadelesine sahne olan maç, çekişmeli görüntülere sahne oldu. Maçın son düdüğü ile birlikte liderlik koltuğu el değiştirdi.

A İnşaat Dülger Pansiyon ile Karalar Gençlik ekibinin kıyasıya mücadelesinin sonunda üç puanı alan taraf A İnşaat Dülger pansiyon ekibi oldu. Karalar Gençlik’i 6-3 mağlup eden A İnşaat, liderlik koltuğunu devraldı ve gruptan lider olarak çıkma hedefine bir adım daha yaklaştı. Liderliği rakibine kaptıran Karalar ekibi, 3 puan geriye düştü ve ikinci sırada yer aldı. A İnşaat’ın golleri Zafer (3), Aytaç (2) ve Ömer Faruk’tan (1) gelirken, Karalar ekibinin gollerini de İbrahim (2) ve Ozan (1) kaydetti.

Karalar

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!