6-1’lik maç bitmedi

6-1’lik maç bitmedi

Süper Amatör Küme B Grubu 21. Haftasında Kocaalispor sahasında Akova Barışspor’u ağırladı. Mavi beyazlı ekibin 6-1 önde götürdüğü müsabaka, Barışspor teknik heyetinin takımı sahadan çekmesi üzerine 77. dakika da tatil oldu.

Perdeyi Ahmet açtı

Süper Amatör küme B Grubu’nda, ikinci yarıdaki yükselişi ile dikkat çeken ancak art arada gelen puan kayıpları ile play-off potasının uzağında kalan Kocaalispor, ligin 21. Haftasında sahasında, küme düşmesi kesinleşen Akova Barışspor ile karşılaştı. Müsabakaya hızlı başlayan Kocaalispor, maçın henüz ikinci dakikasında Ahmet’in muhteşem ile öne geçerken konuk ekibin bu ole cevabı 28’de penaltıdan Talha ile geldi. Maçın ilk yarısı bu sonuçla noktalandı.

Sahadan çekildi

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan mavi beyazlı ekip üst üste bulduğu gollerle farkı artırdı. 48’de Ender, 52’de ve 65’te Rıdvan, 65’te Özgür ve 71 ‘de oyuna Akın’ın yerine sonradan dahil olan Emre ile üst üste beş gol bulan Kocaalispor skoru 6-1’e taşıdı. Orta alanda yaşanan bir pozisyon üzerine Akova Barışspor teknik heyeti takımı sahadan çekme kararı aldı. Kocaalispor’un 6-1 üstün götürdüğü mücadele 77. dakikada orta hakem Harun Özkan tarafından tatil edildi.

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Harun Özkan*** Eyüp Kolbudak*** Yiğit İsmail Abdullahoğlu

Kocaalispor: Necirvan*** Ahmet**** Onur*** (Kemal**) Akın*** (Emre***) Kaan*** Orhan*** Melih*** Rıdvan**** Özgür**** (Bünyamin**) Burak*** Ender****

Antrenör: Atilla Bıçakçı

Akova Barışspor: Adem* Mertcan* Mikail* Muhammet* Erkan* Süleyman* Enes S.* (Oktay*) Mert* Talha** Enes Ç.* Serdal*

Antrenör: Ali Kemal Yener

Goller: Dk. 2 Ahmet, Dk. 48 Ender, Dk. 52 Rıdvan, Dk. 56 – Dk. 65 Özgür,  Dk. 71 Emre (Kocalispor) Dk. 28 Talha (Pen.) (Akova Barışspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!