55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Turkish Airlines Bursa – Sakarya Etabı mayo dağılımı

featured

55’İNCİ CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR’U ETAP ÖDÜLLERİ VE MAYOLARIN DAĞILIMI

 

ORGANİZASYON KOMİTESİ CEO EKİBİ  IRAK’TA ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ İÇİN PODYUMDA TÜRK BAYRAĞI AÇTI

 55’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’unun Turkish Airlines, Bursa-Sakarya etabı sonrasında mayo dağılımında kesinleşti.  Spor-Toto’nun sponsorluğundaki Turkuaz Mayoyu Salcano, Sakarya – İstanbul etabında Bora Hansgrohe Takımı’ndan Felix Grossschartner giyecek. Avusturya’lı sporcu aynı zamanda Turkish Airlines sponsorluğundaki Kırmızı Mayonun da sahibi olduğu için çifte mayonun sahibi oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sponsorluğundaki beyaz mayoyu yine Türk Milli Takımı’ndan Feritcan Şamlı giyecek. Salcano sponsorluğundaki Sprint mayosu ise Bora Hansgrohe Takımı’ndan Sam Bennett’te kaldı.

ETAP ÖDÜLLERİNİ VERENLER

1- Felix Grossschartner (Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy)

2- Valerio Conti (Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Dç. Dr Tahir Büyükakın)

3- Merhawi Kudus (Gençlik Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan)

MAYOLARI ŞU İSİMLER TAKTİM ETTİ

Turkuaz Mayo (Felix Grossschartner- Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ve Federasyon Başkanı Erol Küçükbakırcı) Kırmızı Mayo (Felix Grossschartner – Kocaeli İl Jandarma Komutanı Osman Aslan- THY sponsor uzmanı İrem Uslu) Yeşil Mayo (Sam Bennett – Kartepe Belediye Başkanı Avukat Mustafa Kocaman- Salcano Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akgül) Beyaz Mayo (Feritcan Şamlı- Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer  Çintimar-Federasyon Asbaşkanı İrfan Çelik)

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN PODYUMDA TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

Mayo dağılımı ve ödül töreninden sonra Organizasyon Komitesi CEO ve ekibi tüm mensupları ile podyuma çıkarak Irak’ta şehit düşen askerlerimiz için Türk Bayrağı açtı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!