“5 milyon TL hazırsa gelsinler”

Genç, “5 milyon TL hazırsa gelsinler”

Cumhur Genç basının karşısına geçerek sponsorluk, İbrahim Nalbant’ın adaylığı ve süreç hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhur Genç, “Biliyorsunuz ilk kongre geçen hafta yapıldı ama çoğunluk sağlanamadı. Bülent Uygun’la o kongrede bir görüşme yaptık. BU konuyla ilgili konuşmak istiyorum. Farklı şeylerde söyleniyor. Kendisiyle çay içtik, sohbet ettik. Sakaryaspor’a faydası olmak istediğini söyledi. Bizde yönetim olarak kendisine ‘Bu takımın başına gelmek istiyorsanız seve seve size yönetim kurlumuz olarak destek vereceğiz’ dedik. Kendisi de bize ‘Ben teknik direktör olarak kariyerime devam etmek istiyorum’ dedi ve bizde saygıyla karşıladık.” dedi.

 

NALBANT’A ÇAĞRI

Cumhur Genç, “İbrahim Nalbant transferi açacak 5 milyon TL’nin hazır olduğunu söylüyor. Bu para hazırsa gelsinler teslim etsinler Ekrem Yüce veya valimizle birlikte basın karşında. Proje değil ama o para kesin varsa gelsin yarın parayı kulübe versinler. Bizde kendilerine kongrede destek veririz. Her şey Sakaryaspor için. Bizim 3 milyon TL paramız var şuan için transferi açamayız. İstanbul’da görüştüğümüz sponsorluklar var ama şuan için sadece 3 milyonumuz var ve transferi açamayız. Dediğim gibi 5 milyon hazırsa transferi açsınlar bizde adaylıktan çekiliriz. Ama bu para gelmezse kongre günü bu kulübü kayyuma bırakmaz aday olacak böyle bilinsin.” dedi.

FUTBOLCULARIN DURUMU

Kadrodaki futbolcuların durumu hakkında da konuşan Genç, “Dilaver, Berk İsmail, Serkan Odabaşoğlu, Berkaycan, Zahit bu çocuklara ciddi teklifler var. Biz Pazartesi gününe kadar bu çocukları tutuyoruz. Ama Sakaryaspor’un 3 günü var. Dediğim gibi biz destek olmaya hazırız. Her şey Sakaryaspor için gelsinler parayı Sakaryaspor’a taktim etsinler bizde kurulda kendilerini destekleyelim” dedi

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!