Bektaş babasını son yolculuğuna uğurladı

featured

Bektaş babasını son yolculuğuna uğurladı

Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş babasını son yolculuğuna uğurladı

Sakarya siyasetin tanınmış isimlerinden ve Spor camiasının önemli şahsiyetlerinden SAFD Başkanı Ömer Bektaş babası Hasan Bektaş (75)i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Erenler Mezarlığı aile Kabristanlığına defnedildi.
Cenaze töreni yoğun bir kalabalık ve protokol eşliğinde de gerçekleşti.Bektaş ailesini bu acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Bilim Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, SASKF Yaşar Zımba, Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Aktardağan, Yeşilçay Başkanı Fatih Gıcır, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Mutlu Işıksu, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Emniyet Genel Müdürlüğü Bölge Müfettişi Sabih Öztürk, Sakarya eski Milletvekili Belediye Başkanı Ali İnci, Sakaryaspor eski kulüp başkanları Vedat Yaşlıca, Erdal Taşkın, Alifuatpaşa Eski Belediye Başkanı Kenan Oran,  Sakaryaspor yöneticileri, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yönetim kurulu üyeleri, dost ve akrabalar cenaze törenine katılarak acı güne ortak oldular.
Sağlık İl Müdürü Aziz Öğütlü, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Aydın Sarı isimlerini eklerseniz daha güzel
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!