ŞANLIURFA’DA ZİRVE AŞKINA

featured

ŞANLIURFA’DA ZİRVE AŞKINA

Ligin 7nci haftasını namağlup geçen, Yeşil-Siyahlılar rotayı 8’nci maça çevirdiler

İki yenilgisiz Takımın Pazar Randevusu Saat 18.00’de. Yeni Atatürk Stadındaki Maraş maçını Ferhat ve Yasir’in golleriyle 2-1 kazanan ve namağlup unvanını devam ettiren Sakaryaspor, aynı faturayı deplasmanda Şanlıurfa’ya kesmek istiyor.

İKİ YENİLGİSİZ TAKIM KARŞI KARŞIYA

Ligin iki namağlup takımı Pazar günü Saat 18.00’de Şanlıurfa Gap Stadında karşı karşıya gelecek. Yaptığı 7 maçın 5’ini kazanan ve ikisinde berabere kalan Şanlıurfa ile 7 maçın 3’ünü kazanan, 4’ünde berabere kalan Sakaryaspor arasındaki maç, iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Sakaryapor’da moraller iyi. Zorlu deplasmana yenilgisiz gidecek olan Yeşil-Siyahlılar, Şanlıurfa’ya ilk yenilgisini yaşatmak istiyorlar. Maraş maçının morali ile sahaya çıkacak olan Sakaryaspor, üst üste üçüncü galibiyetini almak amacında.

6 PUANLIK MAÇ

Maraş maçı oynandı bitti. Asıl maçımız bu hafta ki maç çünkü grubumuzun lideri Şanlıurfaspor ile rakip sahada karşılaşacağız. Bu da en az 6 puanlık maç demek.

ŞABAN VE ABDÜLKADİR ESKİ TAKIMLARINA KARŞI

Kadrosunda Sakaryalı ve Sakaryasporlu eski futbolcularımızdan bol bek Şaban Özel ve forvet oyuncu Abdülkadir Akyıldız gibi isimleri de bulunduran Güneyin temsilcisi için, çalışmalar tam kadro halinde sürdürülüyor. Bu maçın hazırlığına Çarşamba günü yapılan çift idmanla devam edildi. Rüstemler Tesislerinde yapılan sabahki çalışmada salonda ağrılık çalışıldı. Saat 16.00’da ise Urfaspor maçının taktik çalışması yapıldı. Bugün ise tek idman yapılacak ve saat 15.00’da başlayacak bu idman, dünün aksine basına ve taraftara kapalı olacak! Cumartesi günü de Urfa’ya uçulacak.

 

DÖNÜŞ PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

Pazar günü akşamı Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, dönüş problemini çözdü.

DÖNÜŞ ATATÜRK HAVA LİMANINDAN

Buna göre, Şanlıurfa’ya Cumartesi günü 11.30 uçağıyla Sabiha Gökçen havaalanından uçacak olan Sakaryaspor, dönüşü aynı yapamayacak. Zira uçak yok. Pazar günü saat 18.00’da başlayacak maçın ardından Şanlıurfa havaalanından,  THY’ye ait uçak ile saat 22.20’de Atatürk Hava Limanına inecek. Oradan da kara yoluyla ilimize dönülecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!