HACETTEPE MAÇI OLİMPİYAT STADINDA

featured

HACETTEPE MAÇI OLİMPİYAT STADINDA

Sakaryaspor yönetimi Maltepe, Sarıyer ve Olimpiyat statlarını gündemine alarak, tercihi Olimpiyat’tan yana kullandı.

CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16.30’DA OYNANACAK

Sakaryaspor yeni stadın zemininin müsait olmaması nedeniyle, bir maçı daha il dışında oynamak zorunda kaldı. Sakaryaspor yönetimi, Maltepe, Sarıyer ve Olimpiyat statlarını gündemine alarak, tercihi Olimpiyat’tan yana kullandı.  Buna göre 16 Eylül Cumartesi saat 16.30’da Sakaryaspor-Hacettepespor maçı İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.  Sakaryaspor, bir üst lige yükselme maçında Diyarbekir ile de İstanbul Olimpiyat’ta karşılaşmıştı…

 

 

TFF’DEN OLUMSUZ RAPOR

Sakaryaspor Kulüp Başkanının önceki gün idmanı izleyen basın mensuplarına “TOKİ ile anlaştık, Hacettepe maçını yeni Statta yapacağız” demesinden sonra umutlanan camianın kulağı dün Federasyondaydı. Çünkü TOKİ ile anlaşmak yetmiyordu ve son sözü Futbol Federasyonu söyleyecekti. Hal böyle olunca da Federasyondan yeniden yetkililer gönderildi. Çarşamba günü  Stada gelen yetkililer, çimin kök seviyesini ölçüp Ankara’ya döndüler. Bu gelişmeden sonra bu hafta maçı yeni Statta yapıp-yapmayacağımız ile ilgili heyecanlı bir bekleyiş başladı. Bu bekleyiş, gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada devam ediyordu.

YÖNETİMİN İSYANI

Sakaryaspor camiası bir kez daha yıkıldı. Yönetimin önceki gün TOKİ ile anlaşıp tüm sorumluluğu üzerine alması da yeterli olmadı.  yeni Stada yeniden yetkili gönderen Futbol Federasyonu olumsuz rapor verdi. Çimin yeterli kök seviyesine ulaşmadığı ve Stat içindeki eksikleri gerekçe gösteren Federasyon, Kulübe faks göndererek, Hacettepe maçı için başka bir saha gösterilmesini istedi. Yeşil-Siyahlı yönetim dün akşam isyandaydı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!