TOPUK YAYLASI İYİ GELDİ

featured

TOPUK YAYLASI İYİ GELDİ

Yeni sezona yine şampiyonluk parolası ile başlayan ve geçen sezondaki kadrosundan 9 oyuncuyu göndererek 12 Yeni transfer yapan yeşil siyahlılar Abant Kampındaki ilk hazırlık karşılaşması için Topuk Yaylasına geldiler ama daha önce hazırlık maçı programına dahil edilen Arabistan takımı All Taawon son anda maç yapmaktan vazgeçince ilk hazırlık karşılaşmasını son anda İran Takımı ile Tracktor ile oynamak zorunda kaldılar. Sakaryaspor maçta iki takım halinde oynadı. Maçın ikinci yarısını Beykan’ın penaltı vuruşundan ve Mahir Sağlık’ın kafa gölü ile 2-0 Önde kapayan ve Serdar Ümit’in ayağından bir de penaltı kaçıran yeşil siyahlılarda ikinci yarıda takımda 9 oyuncu birden değişti. Maçın ilerleyen dakikalarında ise  sahada ilk takımdan sadece Burak Bekaroğlu kaldı. Maçın ikinci yarısında da  Talha’nın ve Burak Taşdemir’in ayağından iki mükemmel gol daha bulan Sakaryaspor oynadığı futbolla taraftarların mest etti. Sakaryaspor’un Topuk yaylasında oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasını yine her zaman olduğu gibi Tatangalar’dan bir grup ve bazı taraftarlar da ayrı ayrı yerlerden seyrettiler. Maçın bitimi ile birlikte kale arkasında yer alan taraftarlar takımı tribüne çağırdılar ve hep birlikte şampiyonluk sloganları attılar. Sakaryaspor ikinci hazırlık karşılaşmasında 1 Ağustos Salı günü yine Topuk Yaylasında Adanapor ile karşı karşıya gelecekler.

İKİ YARIDA İKİŞER GOL

Sakaryaspor ilk hazırlık maçında İran ekibi Tractor takımı ile karşı karşıya geldi. Topuk Yaylası Tesisleri’nde oynanan maçta Sakaryaspor iyi futbolu ile göz doldurdu. Rakibini Beykan Şimşek’in penaltıdan, Mahir Sağlık, Talha Mayhoş ve Burak Taşdemir’in golleriyle 4-0 yenen Sakaryaspor oynadığı futbolla tam not aldı. Burak Bekaroğlu 90 dakika forma giyerken Sakaryaspor her iki yarıda da farklı kadro ile mücadele etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!