TARSUS HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

featured

TARSUS HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Çarşamba günü deplasmanda Diyarbekirspor karşısında aldığı 1-0’lık galibiyet sonrasında son sekiz karşılaşmanın 8‘ini de kazanan Sakaryaspor Pazar günü Sakarya Atatürk Stadında karşı karşıya geleceği Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlıklarına dün de Rüstemler tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Yeşil siyahlılar Cumartesi sabahı  da bir ter idmanı yaparak Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saatini bekleyecekler. Teknik Direktör Osman Özdemir nezaretinde yapılan antrenmanı Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyeleri alınan seri galibiyetler sonrasında neşeli bir şekilde izlediler.

SON 5 MAÇ COK ÖNEMLİ

Artık sona doğru gelinen Spor Toto 3. Lig’de 6 maç kalırken, temsilcimiz Sakaryaspor da ligi en tepede bitirmek için umutlarını kalan 5 müsabakaya çevirmiş durumda. Hedef 9’da 9 yapmak!

LİDER BİTİRMEK İSTİYORLAR

Spor Toto 3. Ligde artık sona doğru gelinirken, ligin bitimi için sadece 5 maç kaldı. Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz Sakaryaspor, sezon boyunca inişli-çıkışlı bir grafik sergilerken, son haftalarda ciddi bir yükselişe geçti. Ligde oynadığı son 8 maçta 8 galibiyet elde eden ekibimiz, lider Afjet Afyonspor’u takip ediyor. Hedefini 3. Lig şampiyonluğu olarak direkt 2. Lige çıkmak olarak koyan yeşil-siyahlılar, bu hedefe yürümek için kalan 5 maçı da kazanıp Afyon’un puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde zirveyi ve play-off’u hedefleyen takımların kalan müsabakalarda nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor.

SAKARYASPOR’UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

Spor Toto 3. Ligde oynadığı son 8 maçı da kazanan temsilcimiz Sakaryaspor, 8’de 8 yaparak yoluna dolu dizgin devam ederken, zirveyi de iyice rahatsız etmeye başladı.

AFYON’LA ARAMIZDA FARK 5 PUANA İNDİ

Temsilcimiz Sakaryaspor’un ligin 29’ncu haftasında deplasmanda oynadığı Diyarbekirspor müsabakasının da kazanılması ile takım 8’de 8 yaparak yoluna devam etti. Diyarbekir galibiyeti ile puanını 60’a çıkaran ekibimiz, lider Afjet Afyonspor’un deplasmanda 2 puan bırakması ile zirveye daha da yaklaştı. Artık zirve ile aramızda kalan puan sadece 5. Spor Toto 3. Ligde bitime sadece 5 maç kalırken, bu periyodun ilki bu Pazar oynanacak. Temsilcimiz Sakaryaspor Pazar günü sahasında Tarsus İdmanyurduspor’u ağırlayacakken, hedef kalan 5 maçtan 15 puan çıkarmak. Lider Afyonspor’un hemen ensesinde yer alan temsilcimiz, Afyon’un kalan maçlarda da puan yaşamasını bekliyor olacak.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Osman Özdemir komutasındaki Sakaryaspor ligde emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor. 8’de 8’in mimarları sezon sonunda büyük Sakaryaspor taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını söylediler

HEDEF 5 MAÇTA 15 PUAN

Spor Toto 3.Lig’de Sultanbeyli galibiyeti ile başlayan seri Diyarbekirspor maçıyla devam etti. Lig’de 8 maçtır bileği bükülmeyen yeşil-siyahlı temsilcimiz zirve ile aradaki farkı 5 puana indirdi. Zorlu Diyarbekirspor deplasmanından 1-0 galip ayrılan yeşil-siyahlılar oynadığı iyi futbolla tam not alıyor. Şampiyonluk yarışını sürdüren Sakaryaspor, son 5 maçında da 15 puan hedefliyor Tarihinde ilk kez 8 maç üst üste kazanan Sakaryaspor’da moraller süper. Sakaryasporlu futbolcular sezon sonunda taraftarına şampiyonluk hediye etmek için tek yürek oldu. Lig’de son 5 haftaya girilirken yeşil-siyahlı oyuncular direk ya da play-off’tan 2.Lig’e çıkacaklarına inanıyor. “Bu yolun sonu şampiyonluk” diyen Osman Özdemir’in öğrencileri şampiyonluk için artık geri sayıma başladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!